понеделник, 01 февруари 2021, 13:00 ч.

В деня на смъртта му

Лекарят на Марадона: Знаех, че дебелакът ще умре

BNews.bg

Лекарят на Марадона: Знаех, че дебелакът ще умре

"Знаех, че дебелакът ще умре", са думите на лекаря на Марадона Леополдо Луке по време на чат с психиатърката Августина Косачоф в деня на смъртта на Диего Марадона. В Аржентина публикуваха част от съобщенията между двамата в деня на смъртта на Марадона.

Луке, който направи мозчната операция на легендата вече има проблеми с правосъдието, след като бе доказано, че е фалшифицирал подписа на Диего на официален документ.

Косачоф и психологът Карлос Диас откриват тялото на Диего в деня на смъртта му.

"Май е умрял. Студен е. Правим опити със сестрата и готвачката да го съживим, защото няма линейка", пише Косачоф на Луке.

"Спокойно, вече съм на магистралата. Кой знае какво е направил", отвръща той.

"Лео, изглежда умрял. Опитват се да го интубират, но няма полза", пише Косачоф след като пристига линейката.

"Най-важното е да не кажат, че ние сме виновни", отвръща той.

"Лео, мъртъв е", е последното съобщение на Августина. "ОК, идвам до 30 минути", отвръща той. След това дава наставления да се обяви смъртта му. 

Тримата лекари се разследват за смъртта на Марадона от прокуратурата. Излезе и документ, в който Луке признава, че само той е бил отговорен за състоянието на Диего.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари