вторник, 20 април 2021, 12:30 ч.

Любопитно

5 причини да изберете мобилни залози пред тези от компютър

BNews.bg

5 причини да изберете мобилни залози пред тези от компютър

Кое устройство използвате най-често, когато искате да проверите новините? А коя е любимата платформа за проверка на социалните мрежи и връзка с най-близките? Не вярваме, че това е компютърът, той бавно и сигурно започна да отстъпва титлата за най-употребявана техника пред мобилния телефон и има причина – свободата да сме винаги близо до телефона си и да го използваме при всеки удобен случай. Освен за  връзка и комуникация, той се наложи и като основно средство за забавление. А ако говорим за спортни залози, тук позитивите са безспорни. Реномираните брандове отдавна знаят, че статистиката показва кои са предпочитанията и фаворитите. Ето защо, когато потребител влезе в една платформа ще види покана като bet365 изтегли приложението и след няколко минути, докато същото се инсталира, клиентът започва да се наслаждава на далеч по-оптималните функции. Въпреки наличието на редица позитиви, нека изброим някои от основните:

1. Персонализиране

Колкото и необятни да са възможностите на един букмейкър, във времето ще забележим, че той започва да познава нашите предпочитания, следователно в някои моменти, когато има например срещи, които биха спечелили вниманието ни, получаваме нотификация за тях. В други моменти ще получим информация за нови бонуси или въвеждането на нови функции. Най-важното е, че винаги ще знаем за тях още в момента на активирането им, а това носи само по-добри възможности за успех.

2. Сигурност

Ясно е, че когато предоставяме данните си или правим преводи, искаме да получим най-добрите възможни условия, както и гаранции, че предоставената информация е защитена. Благодарение на мобилните платформи, получаваме едно допълнително звено, защото все пак Google и Apple правят една много сериозна проверка на всяко едно приложение, което се качва на пазара, едва след като те са сигурни, че липсват скрити функции, могат да позволят публикуването му и изтеглянето от аудиторията – в никой друг случай няма да имаме такава възможност.

3. Свободата да сме винаги с любимия си спорт

Най-вероятно мнозина си спомнят какво изживяване е тичането до букмейкъра, за да може да се уловят последните минути, преди да започне старта на любимото дерби. Днес този проблем е изцяло елиминиран, впрочем феновете могат да правят прогнози дори по време на срещата, като в този случай не се изисква дори да бъдат пред компютъра. Разбира се вижте тук и други интересни предложения, когато говорим за употреба на мобилно устройство за  залози.

4. Пряко предаване

Това е малко по-натоварваща опция, особено ако сме с ограничен мобилен план, но пък е добра възможност, ако искаме да гледаме футболната среща, без да пречим на останалите у дома или сме на почивка и премиум спортните канали не са част от услугите на дадения хотел. Искаме да гледаме срещата с приятели в парка, също е възможно, просто избираме мястото и чакаме старта. Най-важното е, че реномираните брандове имат и една допълнителна и малко по-дискретна опция, показвайки само интерактивни анимации – във всеки един момент ни показват на виртуален стадион къде се намира топката и кой я владее, както и други интересни статистики.

5. Контрол на залозите

Това е от особено значение, особено след като сме направили по-смела прогноза, която сякаш няма да се изпълни. Тогава не е задължително да сядаме пред компютъра, особено ако се окаже, че изобщо не сме близо до него, вместо да съжаляваме, спокойно можем да изтеглим залога си през телефона, да го променим или да го изтеглим, докато все още имаме шанс да вземем някаква печалба, всеки сценарий е възможен. Имаме свободата дори да предлагаме залози или в реално време да използваме микропазарите, които се ограничават до събитие в дадена среща.

Статистиката показва, че спортните прогнози през мобилни телефони се повишават все повече, а и това е нормално, все пак закупените мобилни устройства надвишават 3 милиарда, а компютрите очевидно не са толкова.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари