вторник, 20 април 2021, 13:15 ч.

Любопитно

Pay N Play казина - има ли ги в България и какво е бъдещето им?

BNews.bg

Pay N Play казина - има ли ги в България и какво е бъдещето им?

Със засилващото се влияние на iGaming сектора, както и желанието на повече хора да се забавляват в различните онлайн казина, мнозина искат това забавление да стане колкото се може по-бързо и точно. Точно по тази причина откриваме наличието на така наречените функции като Pay `n Play или плати и играй. Какво представлява тази функция и защо все повече клиенти искат да се въведе като опция?

Принципно няма много за обяснение и цялото описание е логично закодирано изцяло в името - правите депозит и започвате да играете, като пропускате една важна стъпка - попълването на личните си данни, избирането на потребителско име и още много други. Родните оператори все още са скептични към тази опция по няколко причини. Ако обърнем внимание на необходимите стъпки при правенето на регистрация Ефбет е задължен по закон да поиска някои лични данни и да може да докаже, че сте лице, навършило 18-годишна възраст. След това е повече от ясно, че цялото портфолио е на наше разположение и можем да се забавляваме с пълната гама от игри, които се предлагат.

Има един много важен въпрос: какво става с данните ни? Операторът ги попълва самостоятелно, като взима необходимата информация при правенето на превода и спестява всичкото писане на клиентите. Звучи малко странно, но ако се замислите, навсякъде оставяте своята дигитална следа, а ако един оператор има договор с дадена банкова институция, тогава може не само да обработва бързо депозитите, но и да ни даде балистична скорост към меката на игри като покер, рулетка и още много други. В Европа тази практика започва да става все по-популярна и някои брандове я въвеждат. Реално клиентите пак имат регистрация, но тя не е направена от самите тях, просто се спестяват подробностите. Защо точно този модел трупа популярност?

Ще открием, че ако един бранд има банер и рекламира игра, той автоматично ще позволи на всеки по-заинтересуван да направи веднага своя депозит и да се включи в играта, прескачайки доста стъпки в процеса. Все пак не трябва да си представяме, че можем да кликнем някъде по-погрешка и бранда да ни таксува, това няма да се случи, ние определяме собствения си депозит и като цяло след това започваме да играем. Реално по този начин сме много по-близо до самата платформа и ако дадено предложени, което сме забелязали, ни допадне, няма нужда да чакаме. Имайки предвид тенденциите и скоростта, с която родните оператори започват да прилагат новостите в собствените си платформи, изобщо не е трудно скоро да забележим и тази възможност.

От друга страна сме сигурни, че всеки един клиент никога не се е затруднил при създаването на профил, все пак този процес е особено праволинеен и ни дава висока сигурност, а и лицензираните казина се стремят максимално бързо да обработят всяка една регистрация, за да не оставят своите клиенти да чакат и евентуално да се отегчат.

Не е ясно кога ще бъде въведена и колко популярна ще е тази възможност на територията на страната, но тенденцията показва, че именно тук новостите се ценят доста високо, а и тази индустрия има само една мисия – да предоставя всичко в полза на своите клиенти, като това ни подсказва, че в някакъв момент ще присъства като функция.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари