четвъртък, 22 април 2021, 13:00 ч.

Спорт

Как спортните букмейкъри интегрират технологиите в своите платформи?

BNews.bg

Как спортните букмейкъри интегрират технологиите в своите платформи?

Преди много години, правенето на спортна прогноза изискваше от нас да открием адреса на букмейкъра и да се разходим с програмата или вестника в ръка, да вземем добрия стар фиш и да направим своите прогнози. Макар и това да звучи малко носталгично, не трябва да забравяме, че имаше и някои негативи, обикновено на тази територия винаги имаше няколко самопровъзгласили се експерта, които да се опитат да направят залог вместо нас, налагайки своето собствено мнение, но използвайки нашите средства.

Сигурни сме, че и сега си спомняте за поне един такъв герой. За мнозина сядането на компютъра или отварянето на телефона за поставянето на залог, беше някаква толкова далечна фантастика, че дори нямаше смисъл да се мечтае за нея. Фактите не могат да се отрекат, днес имаме свободен достъп не само да избираме любимите си спортове, но и да партнираме с най-различни букмейкъри. Достатъчно е просто да ги намерим, като тук ще открием 1xbet работещ линк, с чиято помощ да се запознаем с огромното разнообразие на бранда. Благодарение на интернет и мобилните технологии, днес можем не само да правим залози на популярни спортове, но и да се запознаем с всички първенства по света.

Имаме свободата да изберем прогноза за Висшата лига на Англия или за някоя среща в Перу, интернет определено помага за свързването на спортни запалянковци, дори и никой да не е подозирал до каква степен. Миналата година се оказа, че австралийци с удоволствие са проследили развитието на футболното първенство в Беларус и дори са правили спортни прогнози, очевидно технологията работи. И всичко това стана възможно благодарение на факта, че информацията може да бъде достъпна за секунди и в реално време операторите дават информация за всичко, което се случва по света, а ние си мислехме, че социалните мрежи са нещо мащабно, спортните се оказаха абсолютен хегемон в това отношение.

Следващата стъпка беше интегрирането на мобилни приложения, с които все по-рядко да търсихме нуждата от компютър, а когато се оказа, че можем да правим и депозити, както и тегления на печалби, за абсолютно всеки беше ясно, че тази индустрия ще се промени завинаги. Не случайно се смята, че именно букмейкърите са едни от най-големите инвеститори в технологията и могат с лекота да ни предложат колкото се може повече варианти за победа. Следващата важна стъпка, която предстои да се превърне във факт, при това за много брандове, е въвеждането на криптовалути.

Не бързайте със заключенията, те продължават да се превалутират в реални валути, операторите нямат намерение да забогатяват бързо и лесно, а просто ще използват едно друго качество - скоростта на преводите, за да може моментално всеки да започне своето забавление, при това добавяме и наличието на още едно ниво на сигурност. Една стъпка, в която ще забележим някакво изоставане, е тази с лицензирането. Все още няма точна регулация, която да приеме единен стандарт за всички оператори, макар и в Европа вече да се работи по този въпрос. Някои оператори все още не позволяват интернет достъп от определени точки, но по-изкусните запалянковци намериха отдавна начин да се справят с това ограничение.

Какво още предстои? Няма как да не очакваме развитие на платформите, когато 5G технологиите станат по-масови. Имаме възможност да използваме по-високи скорости и по-сериозен пренос на данни, като това ще позволи повишаване на качеството на стриймовете, въвеждането на нови функции и по-красива графика. Не трябва да забравяме, че изкуственият интелект също не е забравен и ще облекчи значително брандовете, когато дойде време за анализ на потребителите и предоставянето на по-персонализирани промоции. Не на последно място ще добавим наличието на още една добра опция, която обаче е малко по-далече във времето - виртуална реалност. Това е проект, който ще позволи на клиентите да се разходят във виртуално казино, да се срещнат с други играчи и да избират разнообразие от игри.

В спортно отношение, същата може да ни поставя на различни точки близо до терена, за да гледаме от първи ред какво наистина се случва. Тази технология е все още в разработка, следователно не бързайте със заключенията, макар и в последно време да се изненадваме много сериозно от времето за изпълнение на всяка една поставена цел.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари