неделя, 25 април 2021, 19:10 ч.

Спорт

Оправдани ли са многото спортове и маркети в сайтовете за залози?

BNews.bg

Оправдани ли са многото спортове и маркети в сайтовете за залози?

Подозираме, че нито един спортен фен не е успял да се размине с посещението на онлайн платформа за спортни залози. Без значение дали сте направили залог или не, най-вероятно сте имали възможност да забележите колко точно необятен е светът на спорта. Може би сте подозирали, че всичко започва с футбола и завършва до тениса, но оставате изненадани, когато откриете, че до голяма степен има още много дисциплини, които стават обект на интереси.

Има причина за поддържането им, все пак всички могат да гледат футбол, но след като в света има над 8000 официални спорта, очаквано е операторите да се стремят да подберат възможно най-интересните и вълнуващи такива. Ако добавим в цялото уравнение и наличието на първенства, лиги, турнири и други специфики, то шансовете да абсорбираме всичко вълнуващо от света на спорта е много минимално.

Един поглед към това експертно ревю за Betwinner ще ни покаже и колко точно дисциплини се поддържат в платформата. Откриваме кралицата на спорта - леката атлетика, след това ще попаднем на бейзбол, шах, дарц, водна топка и още много други. Достатъчно е да добавим популярните спортове като баскетбол, тенис и футбол, за да разберем, че този букмейкър е повече от подготвен и за най-претенциозните клиенти. Защо обаче е необходимо всичко това? Една от основните практики на всеки бранд е да посреща нови клиенти и да демонстрира високо ниво на професионализъм, а това може да се случи само с демонстриране на интерес, предлагането на добри коефициенти и възможности за забавление.

Очевидно точно тази формула е спазена. Към това трябва да добавим и още една подробност, освен покритието на толкова широк поглед към всички популярни дисциплини, брандът трябва да познава и оригиналните пазари, за да може всеки клиент да използва най-добре своите средства и да има свободата да направи една различна и оригинална прогноза. Излишно е да споменаваме, че подобни платформи изискват сериозно внимание за поддръжка, но както казахме в самото начало - всеки клиент е различен.

Някои биха гледали Шампионска лига, други се вълнува от рали състезания, тенис на маса, а защо не и бадминтон? Има почитатели, които дори не се интересуват от спорт, но за сметка на това имат интерес към политиката или искат да направят прогноза за телевизионно риалити, никой не е казал, че прогнозите трябва да се ограничават само до спорт.

Именно по тази причина букмейкърите правят една по-сериозна инвестиция, заплащат лицензи за предлагането на залози и спокойно заявяват, че без значение от предпочитанията, те са готови да си партнират и да помогнат за по-качественото партнира, а най-важното е, че винаги ще имаме професионалист срещу себе си, който ще допълва предложенията си с промоции. А и нека бъдем честни, разнообразието винаги е полезно и ако един почитател не намери нещо интересно в предпочитаните си спортове, винаги ще обърне внимание и на някои други интересни предложения.

И ако трябва да отговорим на въпроса в заглавието – всичко е напълно оправдано и дори се смята за сертификат за качество. Любопитен факт е, че с времето ще видим и добавянето на нови дисциплини, все пак не може само електронните спортове да бъдат във възход, рано или късно ще се появи следващата интересна дисциплина, като именно букитата ще са готови да я добавят в своето портфолио.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари