събота, 24 април 2021, 14:10 ч.

От какво значение са бонус офертите при избор на сайт за залози?

BNews.bg

От какво значение са бонус офертите при избор на сайт за залози?

Какво е първото нещо, когато гледате една стока или услуга? Най-вероятно ще следите цената и ще се опитвате да откриете най-добрата цена или да използвате някаква промоция. Забелязали сме, че дори и най-заможните клиенти ще направят проучване, за да редуцират цената, но не и качеството. Все повече букмейкъри се стремят да предложат колкото се може по-добри условия на своите клиенти и това е изключително логично – конкуренцията е висока, а това е индустрия, която остава пряко зависима от своите клиенти. Спокойно можем да заявим, че повечето букмейкъри отдавна се стремят към създаването на лоялни потребители, с които да партнират и точно по тази причина се правят и най-различни промоции. Един добър пример е промоционалния бонус код за Palms Bet с чиято помощ клиентът може да получи малко по-добри условия, спрямо официалните обявени.

Нека обърнем малко внимание на въпроса: от какво значение са те за всеки клиент? Практиката показва, че това е едно от първите неща, които привличат почитателите на спортни прогнози. Най-често именно този вид промоции се сравняват.

Всеки запалянко иска да вземе колкото се може повече от една спортна платформа, а в това отношение именно те са в основата на забавлението. Сигурно се чудите как работят бонусите и точно на това ще обърнем внимание. В секцията с промоции на реномираните брандове ще открием едно сериозно разнообразие. Самите бонуси могат да бъдат начални – при регистрация и правене на първи депозит, след това често получаваме и още един за презареждане, но винаги има и бонуси за събитие, за определен залог и още много други.

Една основна грешка е, че мнозина смятат този вид промоции за средства, които могат да изтеглят веднага и да използват както намерят за добре. Това не е така, няма бизнес, който ще ви даде финанси, защото сте се регистрирали в неговата платформа и очевидно няма как да има, макар вече да присъства и така наречения бонус без депозит, при който няма нужда да зареждате сметката си, но отново, това не са средства за теглене. Мислете за тях като възможност да правите по-смели залози, да тествате нови пазари и още много други. Ще забележим, че повечето бонуси разполагат и с определени условия като време, в което да се използват. По-важното е, че печалбите от тях са свободни за теглене, когато предоставените средства се разиграят.

След като вече знаем до голяма степен основните подробности, нека отговорим на въпроса. Вече казахме, че редица фенове се привличат от идеята да се забавляват напълно безплатно и дори да печелят средства. Точно по тази причина и всеки един бранд постоянно променя портфолиото си, търсейки за какво още да добави тази приятна функция.

Благодарение на високата конкуренция, всеки бранд ще е готов да привлече повече клиенти точно по този начин, давайки по-високи бонуси. Те обаче не са всичко. Някои клиенти искат да разгледат по-подробно цялото портфолио, както и функциите, които се предлагат. След този вид промоции най-често се гледа и портфолиото със спортни дисциплини, както и дали въпросният оператор разполага с мобилно приложение, защото телефоните се превърнаха в перфектен партньор в последните години.

Ако трябва да бъдем по-точни, родните фенове отдавна започнаха да обръщат много сериозно внимание на всички условия и дори се профилираха при избора си букмейкър. Точно това пък кара и големите представители на тази индустрия да се борят за лиценз на родна територия. Въпреки това, промоциите и бонусите са в основата на избора. И най-важното е, че клиентите могат да се откажат от тях и да заявят, че няма да ги използват, но все още липсва такава практика.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари