петък, 14 май 2021, 13:00 ч.

Експертен анализ

Топ екзотични спортове за залози у нас

BNews.bg

Топ екзотични спортове за залози у нас

Едва ли някой се замисля колко точно спортни дисциплини съществуват днес. По официални данни всички регистрирани се доближават до около 8000, но не трябва да забравяме, че винаги има още един мераклия, който да разполага с визия за превземане на спортната аудитория. Не е трудно да открием, че някои букмейкъри също приемат с голямо удоволствие новите предложения, все пак футболната хегемония трябва да се разнообразява. Ето защо препоръчваме да обърнете малко внимание в анализа, предоставящ повече за сайта за спортни залози Winbet и не трябва да забравяме, че там всеки спорт се радва на особено внимание.

Кои обаче са екзотичните спортове, които бавно и сигурно започнаха да правят своя по-сериозен пробив в портфолиото на букмейкърите. Пишем тези  редове с уточнението, че правим селекцията от по-екзотични дисциплини на база разликите между вече наложените спортове като футбол, баскетбол и тенис. Реално е трудно да заявим кой точно спорт се смята за екзотичен, особено след като всеки има свободата да избере в какво да инвестира времето си.

На първо място бихме поставили електронните спортове като форма на екзотика, макар и зрителската аудитория вече да наближава числото половин милиард души. Както се досещате това са добрите стари компютърни игри, които се превърнаха в идеална платформа за колоритни сблъсъци. Не е необходимо дори да играете компютърни игри, за да уловите цялата есенция на играта, особено след като имате възможност да гледате коментарно студио и навсякъде в мрежата да разберете защо милиони почитатели следят с интерес турнири като CS:GO.

На второ място като екзотика ще поставим едно доста по-познато предложение в лицето на тениса на маса. Ако попитате феновете на този спорт, те дори ще се закълнат, че е в пъти по-добър от оригиналната версия. Приемат се дори залози, а ако искате да видите висшата лига на този спорт, препоръчваме да се спрете на азиатските турнири, където сраженията се водят с висока скорост.

Не трябва да забравяме, че някои оператори залагат и на други интересни предложения като тези за играта петанк, която се играе с топчета и на открито пространство. Целта е всеки един играч да хвърля метални топки, които да се позиционират колкото се може по-близо до дървеното топче. Мда, звучи странно, но французите виждат много емоция в тази игра, която днес се играе на най-различни точки в света. И след като има фенове, има и прогнози.

Футзалът е онова нарушено обещание, което дадохме още в горните редове, но не е и точно футболът, който познаваме. Нарича се мини футбол, защото се играе на малко  поле, но същевременно печели вниманието на доста фенове, особено  след като малкото пространство налага по-сериозно техниката на играчите, отколкото атлетизмът – с други думи, тук ще видим доста класен футбол, при това на по-тясно пространство. Редуцирането на игрището носи особени позитиви, при това в редица случаи.

Смятан за един от много спокойните и благородни спортове, голфът е повече от вълнуващ, особено ако не искате да бъдете натоварвани. Зрителите често признават, че този спорт е наистина приятен, особено след като забележим, че всички голф игрища се правят на много красиви, зелени и изящни природни полета. Разходките са още по-вълнуващи, а самата атмосфера е наистина приятна. Ако искате да се насладите на спокоен и приятен спорт, при това с опция за правене на прогнози, можете да го откриете точно тук.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари