четвъртък, 07 октомври 2021, 10:30 ч.

Любопитно

Какво са Player Props залозите в Mr. Bit и как да ги играем?

BNews.bg

Какво са Player Props залозите в Mr. Bit и как да ги играем?

Спортните залози стават все по-атрактивни и не е трудно да открием, че редица истински фенове знаят много добре как да се ориентират в богатото портфолио от ставки, които се предлагат на всеки един клиент. В това отношение ще открием, че Mr. Bit разполага с много сериозно поле за изява, но днес ще обърнем малко повече внимание на така наречените Player Prop – подозираме, че няма да е трудно за мнозина да изберат на какво да заложат, като в този случай зад английския термин стоят „Предложения за играчи“.

Това са индивидуални залози за представянето на самите играчи, като можем да избираме сценарий за тяхното представяне. Любопитното тук е, че най-вероятно мнозина ще се сетят за подобен вид залози, които могат да се наименуват малко по-различно в някои от другите предложения, но в основата трябва да запомним, че за този вид прогнози ще имаме нужда от малко повече информация. Защо? Много често имаме списък с възможности и добри коефициенти, но те не са задължителни и понякога може и да не се случат.

Това, което този оператор прави е да извади един много дълъг списък с възможности. Например тук можем да открием брой отбелязани голове, като се включва и допълнителното време. След това имаме възможност да кажем и колко асистенции ще се направят, а да не забравяме, че към това спокойно можем да добавим и броя изстрели към вратата. Със сигурност изглежда странно като възможност, но ако сте почитател на статистиката и обичате анализите, най-вероятно няма да е трудно да се ориентирате в огромния списък с възможности.

Имайки предвид и по-сериозната динамика на футболните първенства днес – нека не забравяме, че този трансферен прозорец промени силите и след толкова скъпите доставки на нови лица в любимите отбори – всеки играч ще иска да се докаже. Разбира се, има и някои подробности, на които трябва да обърнем внимание – повечето предложения за играчи, са валидни само преди срещата. След първия съдийски сигнал ще открием много други предложения, но точно тези няма да бъдат валидни, което е повече от нормално, а и ако имаме съмнения, че например Роналдо ще се разпише за втори път, то най-вероятно подобна ставка ще бъде налична.

Имайте предвид, че в секцията „Спорт на живо“ ще присъстват експерти, които с удоволствие добавят и така наречените микропазари. Как обаче може да направите вашата игра в пъти по-успешна? Отговорът се крие в статистиката и повече познание на различните спортни прогнози. Ето защо препоръчваме да се насочите и към анализаторските платформи, където има достатъчно съвети, както и внимание на първенствата, където нулевите резултати са рядкост.

Не се изненадвайте от факта, че има информация, която най-вероятно няма да откриете – причината е, че при наличието на толкова много първенства е напълно нормално да сте пропуснали по-активните от страна на краен резултат. Логично е да бъдете и разумни по време на играта, защото все пак имаме списък с двата отбора и понякога коефициентите за защитниците може да ни се строят завишени, но има и логична причина – шансовете те да поразят противниковата мрежа не са чак толкова високи.

С други думи, възможността да дадем своята прогноза за играч е изключително приятна, но отново напомняме, че успешните играчи трябва наистина да знаят на кого точно да се спрат, в противен случай и без никаква подготовка, шансовете ни за успех са изключително малко.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари