петък, 15 октомври 2021, 12:30 ч.

Пълен спектър от възможности

Кратък наръчник за игра на Бакара за начинаещи

BNews.bg

Кратък наръчник за игра на Бакара за начинаещи

Ако някога сте попадали на играта Бакара в онлайн пространството, най-вероятно сте чували какво наистина се случва от другата страна и какво предлагат по-сериозните брандове в това отношение. Не е трудно да открием, че много анализатори са писали за нея, като например тук - https://efirbet.com/bakara/ и разкриват пълния спектър от възможности. Странно или не, но тази игра не е толкова мащабна на пръв поглед като покера например, но пък мнозина я предпочитат, особено в казината, защото предимството на крупието тук е сведено до минимум.

В този случай е редно да обърнем внимание на някои от основните правила и да запомним, че преди да се раздадат картите, клиентът има свобода да избере какъв сценарий ще се случи на масата. В този случай това са три варианта: победа за нас, победа за крупието и равен резултат. Съществуват и някои странични допълнителни залози, които обаче не винаги са препоръчани от експертите - макар и да дават сериозни шансове за инкасиране на печалби, те все пак остават шансове.

Залогът за равенство е често срещан и предпочитан от редица нови почитатели на играта, но има една много голяма подробност - не се случва толкова често, колкото искаме. Опитните играчи избягват да поставят този залог като възможност, поради простата причина, че не е толкова чест. Все пак не трябва да забравяме, че тестетата карти са поне няколко в банката. Точно по тази причина винаги и висок коефициент за него.

Ако изберете да заложите на себе си, то трябва да знаете, че играта протича с две карти - една за вас, една за крупието. В случай, че сте по-близо до максималната точкова стойност - 9, имате шанса да охладите страстите на крупието, за да тегли втора карта. Има правила, в които крупието може да изтегли втора карта и такива, в които няма. Ако например имате 8, а той има 2-ка, тогава няма да изтегли втора карта. Но ако имате 4-ка, а той разполага с 3-ка, може да продължи шанса. В началото това може да е малко объркващо, но трябва да разберете, че в хода на игра ще се досетите как работи това правило. Анализаторите са описали също как точно протича този процес.

Победата за крупието е другата разумна версия. Все пак не трябва да забравяме, че това е и залогът, който най-често се разплаща и се смята като най-разумното решение, въпреки това не гарантираме, че ако използвате точно тази опция ще бъдете успешни, тук описваме основните залози и мнението на експертите, които са далеч по-запознати от нас в този вид игри. При този залог не трябва да забравяте, че печелите 95% от печалбата си, а не традиционните 100%, както се оказва.

Какви тогава са страничните залози? Те са изключително приятни и забавни, но не са някои от най-добрите, които може и трябва да използвате. Една от основните причини в този случай е, че шансовете са изключително малки. Може да става въпрос за четно или нечетно число, картите на двамата да бъдат от една боя и още много други. Всички тези предложения наистина са примамливи, но не бъдете толкова рисков играч. По-важно е да се забавлявате и да бъдете разумни. Играта Бакара не е успяла да направи милионери, както покера, но и това никога не е била основната цел.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари