неделя, 07 ноември 2021, 14:00 ч.

БАРЕКОВ:

Кирчовците сериозно са написали този манифест и са го публикували платено из пресата. С това те показват, че ви имат за ДЕБИЛИ

BNews.bg

Кирчовците сериозно са написали този манифест и са го публикували платено из пресата. С това те показват, че ви имат за ДЕБИЛИ

ПРОЧЕТОХ манифеста на Кирчовците от “Продължаваме промяната” Защо трябва да се гласува за тях. Сред изброените 25 причина са: 

 

Ицо Хазарта вярвал единствено на тях

Кирчо Петков стъпил лятото геройски в сух язовир, а

Преди това 10 години се борил само той от политиците ни за чисти плажове

Асен Василев пеел оперни арии, също и бил приет в Харвард без частни уроци

Асен Василев като факирът Мити е извел за два месеца като служебен министър всички български пенсионери от бедността (това е сериозно!). Гений или ганьо истински! Преценете сами.

Нито един техен член не бил зависим от обществени поръчки (нищо, че са откраднали Кирчо, баща му и Асен като министър през 2013 70 декара в Божурище без обществен конкурс)

Проверили всички големи фирми и им събрали данъците

Всички те били честни и почтени. 

 

Приятели, Кирчовците сериозно са написали това и са го публикували платено из пресата. С това те показват, че ви имат за ДЕБИЛИ - всички от вас, които ще им гласувате другата неделя. Не се подценявайте толкова, моля ви.

Приятна неделя, прочетете някоя книжка днес.

 

Николай Бареков, Фейсбук

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари