вторник, 07 декември 2021, 17:00 ч.

Любопитно

Каква информация изискват сайтовете за залози при регистрация на сметка?

BNews.bg

Каква информация изискват сайтовете за залози при регистрация на сметка?

С увеличаването на броя лицензирани букмейкъри у нас се увеличава и възможността ни да изберем най-доброто място за спортни залози според собствените ни предпочитания и изисквания за качествена услуга. Но за да можете да залагате на спорт с истински пари, освен да подберете правилния сайт, ще трябва и да се регистрите в него. Без да минете през стандартната процедура по регистрация,описана тук https://nostrabet.com/bet365-registraciq-bulgaria/, няма как си отворите акаунт, както и да го заредите с пари, за да поставите своите прогнози на футбол, тенис, баскетбол или която и да е дисциплина.

Възможно е неопитните играчи да се притесняват от това изискване. Истината обаче е, че няма абсолютно нищо рисково в това да се регистрирате в бетинг сайт. Самата регистрация е подобна на регистрацията в много други платформи. Нещо повече – букмейкърите попадат в режим на регулация от редица независими и държавни органи. Ето защо нивото на защита на лични данни е изключително високо. Нещо повече – модерните бетинг платформи използват нови технологии като SSL система за криптиране на персоналната информация. Тя е допълнителна гаранция за това, че трети лица няма да използват предоставените от вас лични данни.

Какви данни трябва да предоставим, за да регистрираме акаунт в бетинг сайт?

Трябва да отбележим, че по своята същност в повечето случаи става въпрос за една и съща лична информация. Обикновено, при всички букмейкъри се изисква попълването на празни полета с горе-долу едни и същи лични данни. Разбира се, има и известни разлики, но те не са толкова съществени. Най-често процеса по регистрация е разделен на няколко стъпки. Във всяка стъпка от вас се изисква да въведете три групи лични данни и информация:

Стандартни лични данни. Тук влизат данни като имена, държава, в която пребивавате, адрес, телефонен номер, дата на раждане, ЕГН, имейл адрес и други. Важно е да изпишете много внимателно тази лична информация. На по-късен етап, когато стигнете до процеса по верификация, предоставените от вас предварително данни следва да съответстват на данните от документите, чиито копия ще изпратите на клиентската поддръжка.
Данни за вашия акаунт. Тук няма много полета за попълване. Те обаче са от особено значение, защото информацията, която въвеждате в тях, е важна за достъпа ви до вашата игрална сметка. Става въпрос за избор на парола и потребителско име. Понякога потребителското име автоматично става вашият акаунт или телефонен номер. В други случаи вие сами избирате такова. При всички случаи паролата ви трябва да бъде достатъчно сигурна и да не я предоставяте на никого.
Допълнителни данни. Дотук споменахме основните лични данни, присъстващи в почти всяка регистрация в онлайн букмейкър. В някои страници обаче ще трябва да предоставите и допълнителни такива. Например, ще избирате валута, в която да играете, кой от бонус офертите за добре дошъл ще използвате, бонус код, ако разполагате с такъв, номер на реферала, който ви е препоръчал сайта и други.

След като въведете личните си данни, следва да потвърдите, че желаете да създадете акаунт в платформата. С това не приключва процеса по регистрация. Необходимо е да активирате акаунта си. Най-често активацията става чрез линк, който ви изпращат на имейла, или чрез код на СМС съобщение. Можете да пропуснете процедурата по верификация и да депозирате пари в сметката си, за да започнете да залагате. Когато настъпи моментът за теглене на печалби обаче, няма как да заявите такова, без да сте верифицирали акаунта си.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • GashakarlaupT - 07:24, 09 дек.

    droneslaupT

  • hbvvbxyflaupT - 20:47, 08 дек.

    byeczlaupT

  • Matthewscand - 03:09, 08 дек.

    Radically the incorrect information

Напиши коментар

Коментари