вторник, 07 декември 2021, 9:30 ч.

Едно от най-популярните имена на игри на маса

Какво е прогресивна Бакара и как се играе?

BNews.bg

Какво е прогресивна Бакара и как се играе?

Наред с покера, рулетката и блекджека, Бакара представлява едно от  най-популярните имена на игри на маса в съвременните физически и онлайн казина. Според някои анализатори тя е една от любимите игри на самите оператори. Твърди се, че за мнозина от тях, Бакара е играта, носеща им най-много приходи. Същевременно тя е много предпочитана и сред аудиторията, особено за онези, търсещи разнообразие след класическите покер и блекджек игри.

Типично за стандартната Бакара е, че тя никога не се е асоциирала с главозамайващи джакпоти. Напротив – класическата версия на играта е характерна със своите малки, но последователни печалби вместо големи единични награди. Това е неоспорим факт, но не за всички видове Бакара, а само за традиционната. Всъщност, прогресивната Бакара работи точно на обратния принцип. При нея можете да очаквате по-редки, но големи печалби. Какво друго е типично за Бакара от прогресивен тип? Нека я анализираме заедно в редовете по-долу.

Същност на прогресивната Бакара

Нека започнем с това, че освен големия джакпот, характерно за този вид Бакара е наличието на така наречените странични залози. Такива няма в класическата игра. А в прогресивната й версия именно те са причината за възможността да спечелите големия джакпот. Тук е важно е да отбележим, че подобно на слотовете, прогресивната Бакара предлага постоянно растящ джакпот. Той се натрупва с времето, докато не падне, тоест докато не бъде спечелен. Ако разгледаме различните разновидности на Бакара, джакпотът им е винаги е фиксиран. Изключение прави единствено прогресивната версия.

Как се играе прогресивна Бакара?

В прогресивната Бакара няма съществени изменения на правилата на основната игра. Разликата е именно в споменатите вече странични залози. Колкото повече странични залози се поставят в играта, толкова повече расте джакпотът. За да осигури максимално висок джакпот казиното взема значително малък процент комисионна от всеки направен страничен залог. За да участвате в надпреварата за големия прогресивен джакпот, е нужно да правите както обикновен (основен), така и страничен залог. Имайте на предвид, че страничен залог е пожелателен, не задължителен, тоест ваш е изборът в коя фаза на играта да го поставите. След като поставите този специален залог, той ще ви донесе не само шанс да се класирате за големия прогресивен джакпот, но и да получите част от странични плащания, каквито има налични в тази Бакара весия.

Какви са шансовете ни да спечелим от прогресивна Бакара?

Загатнахме вече за паралела между прогресивната Бакара и прогресивната слот машина. Трябва да допълним обаче, че при тях шансовете за печалба не са идентични. Всъщност, анализаторите са на мнение, че много по-голяма е вероятността за печалба на прогресивния джакпот на Бакара отколкото на една ротативка. Нещо повече – положително е това, че в прогресивната Бакара страничният залог, който ви носи шанс за печалба, всъщност не е задължително да бъде на висока цена. Понякога е достатъчно да сте направили минимален като стойност страничен залог, за да се класирате за голямата надпревара. За съжаление все още няма данни за сигурна печеливша стратегия за прогресивна Бакара. При всички случаи, каквато и тактика да предпочетете за себе си, повече от важно е да се придържате към правилата за честна и отговорна игра.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Louie - 00:57, 09 дек.

    Biggest Ever Sale NOW! 50% OFF On Us! With this Soft Durable Pet Padded Mattress ☑ 2x More Durable, Soft & Sustainable with high quality polyester materials ☑ Easier to Wash ☑ 30 Days Money Back Guarantee Buy now: petmattress.store To your success, Louie

Напиши коментар

Коментари