сряда, 05 януари 2022, 10:30 ч.

Експерти разкриват

Как да си отворим сметка в Бетано

BNews.bg

Как да си отворим сметка в Бетано

Австрийският букмейкър Betano бързо след влизането си на българския пазар заинтригува любителите на онлайн залагания у нас. Родните играчи са впечатлени от разнообразието от хазартни предложения в сайта на Бетано. Ето защо много залагащи от България вече си направиха бетано регистрация, като в този материал ще ви информираме как да си отворите сметка в австрийската бетинг марка. Ако имате опит в букмейкърите, със сигурност процесът по регистрация няма да ви е чужд, но ако залагате от скоро в интернет или тепърва ще започвате да го правите, то тази статия ще бъде полезна за вас.

Betano предлага няколко възможности за регистрация

Още в началото на процеса на регистрация в австрийския букмейкър, прави хубаво впечатление, че той предлага няколко възможности за регистрация. Вие може да си откриете акаунт с профил от Facebook, Google, Yahoo или LinkedIN, както и да отворите сметка с и-мейл адрес, като това представлява пълният процес по регистрация. Откриването на акаунт за залагане с и-мейл ви кара да въведете всички необходими лични данни, които се изискват от хазартния оператор. Всеки букмейкър е длъжен да ви поиска личните данни, за да може след това да ви верифицира и да потвърди, че сте собственикът на сметката. Ако сте нов в спортните залагания онлайн, то това не трябва да ви притеснява.

Какви данни се въвеждат при бетано регистрация?

Потребителите, които изберат да се регистрират с и-мейл, веднага трябва да попълнят необходимите данни. Започва се с въвеждане на и-мейл адрес - вашата актуална електронна поща. Не въвеждайте и-мейл, който не ползвате, тъй като няма да може след това да възстановите паролата си или да получавате съобщения от букито. Попълнете също потребителско име и парола в букмейкъра - това са стандартни данни за вход във всеки доставчик на онлайн залагания.

След това играчите трябва да продължат с въвеждането на имена, пол и рождена дата. Трябва да попълните тази информация коректно. Проверете два пъти дали няма грешка при въвеждането на данните. Трябва да ги предоставите на букмейкъра така както са изписани в личната ви карта.

Попълването на регистрационния формуляр изисква да впишете телефонен номер и адрес, като след това се съгласете с условията на букмейкъра и завършете процеса по откриване на сметка. Вече ще имате профил за онлайн залагания в един от най-добрите букмейкъри в Европа. Но все още има малко работа, която трябва да свършите, преди да може да се насладите на залозите в Betano.

Всеки нов клиент на букмейкъра трябва да верифицира своя телефонен номер и и-мейл. Чрез СМС на въведения телефонен номер ще ви бъде изпратен 4-цифрен код, а на електронната поща ще получите 5-цифрен код. Въведете двете комбинации правилно и ще може да активирате вашия акаунт. Веднага след регистрация ще получите нужните данни и трябва само да ги попълните в специалните полета.

Вече сте пълноправен член на австрийския букмейкър. Може да залагате на спорт, казино игри и всички хазартни предложения в сайта на Бетано. Но след регистрация на потребителите се препоръчва също да верифицират акаунта си, за да може да изтеглят печалби по-късно.

Направете верификация на сметката след нейното откриване

Вие ще имате пълен контрол над вашия акаунт за залагане, когато преминете процеса по верифициране на сметка. За да се случи това, потребителят е нужно да изпрати копие на личните си документи до екипа на Betano. Вие може да направите снимка на предна и задна част на лична карта и да ги изпратите до съпорта на букмейкъра. Не трябва да се притеснявате, че ще пратите снимка на личната си карта – всеки лицензиран хазартен оператор изисква това от клиентите си, а изпратените данни се пазят строго секретно чрез специален механизъм и няма как да достигнат до чужди лица.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари