понеделник, 09 май 2022, 14:00 ч.

Съветите на експертите

Как да ползваме Betway бонус за завишени коефициенти

BNews.bg

Как да ползваме Betway бонус за завишени коефициенти

Британският букмейкър Betway навлезе на българския пазар и даде заявка, че ще предлага качествени онлайн хазартни услуги на родните потребители. Компанията е наясно, че за всеки фен на залозите са важни бонус офертите, които ще получи при регистрация в сайта на оператора. Затова хазартният гигант е подбрал внимателно своите оферти, които под формата на Betway бонус и могат да са в помощ на играчите да увеличат печалбите си. За почитателите на спортни залози освен емоциите са важни и коефициентите. Колкото са по-високи ставките за дадено събитие, толкова то е по-привлекателно за залог. Букмейкърът отговаря на това предизвикателство чрез функцията Betway Boost.  

Офертата Betway Boost е специално избран списък с потвърдени състезателни събития със завишени коефициенти. Целта е играчът да се наслади на залога си. Според условията, подбраните от букмейкъра събития могат да се променят, или спрат във всеки един момент. Ако решите да заложите на спортно събитие от Топ офертите, не забравяйте да проверявате често коефициентите, тъй като се актуализират постоянно. Тази функция до голяма степен разнообразява спортните залози. Другите букмейкъри предлагат също подобни опции, но Betway Boost е нещо различно. Защо е така? Прочете в следващите редове.

Функцията с повишени коефициенти обединява два или повече залога в един. Доста често селекциите са от различни спортни събития. Това е разликата с опцията Bet Builder. Самите оферти са ексклузивни и може да се използват, само ако изберете едно от предложенията на оператора. Компанията предлага и бонус към избраните селекции чрез Betway Boost. Това е допълнителна възможност за увеличаване на вече завишения коефициент и за потенциално по-голяма печалба.  В своите Топ оферти от Betway предлагат и няколко селекции за едно събитие с повишен коефициент, като понякога той е доста атрактивен.

Селектираните спортни събития при офертата Betway Boost са разнообразни. Компанията не се ограничава само до най-популярните спортове. Така залагащите могат да изберат освен футболни сблъсъци, най-интересните срещи от баскетбола, волейбола, хокей на лед, електронни и други спортове. Феновете на надбягванията с хрътки и коне, също ще останат доволни и изненадани от предлаганите завишени коефициенти. Офертата включва и всички интересни спортни събития от деня.

Комбинациите, които може да избирате, са доста разнообразни. При футболните мачове най-често ще намерите предложения за краен изход, а втората селекция е различна. Възможно е да са включени опциите кой ще отбележи първи гол, брой голове, получени картони и други. Има вероятност залозите да са свързани и с индивидуалното представяне на даден играч, в зависимост от спорта, който сте избрали. Например, ако ще залагате на футболна среща с повишени коефициенти, сред селекциите може да намерите даден футболист да отбележи първи гол в мача и неговият отбор да спечели. Друга интересна селекция е двама играчи на домакина или госта, да отправят повече от два точни удара към вратата на съперника. Опциите за залози чрез Betway Boost са по-различни, ако предпочетете електронни спортове или надбягвания с хрътки и коне. Там ще може да залагате и на дългосрочни пазари.

Разбира се, предлагането на повишени коефициенти за спортни събития води след себе си и някои ограничения. При Betway Boost не можете да използвате опцията Cash Out. За да спечелите, е необходимо да познаете всички избрани от Вас селекции. Друг недостатък на офертата е, че единствено букмейкърът избира събитията. Така че, твърде е възможно желаното от Вас събитие да не е включено в списъка.

Самата функция Bеt Boost не е особено позната за българския пазар и предизвиква любопитство. Офертата важи, както за нови, така и за лоялни клиенти. Всички регистрирани в сайта на хазартния оператор могат да я изпробват. Нашият съвет е да се запознаете внимателно с условията, преди да заложите Вашите пари. Не забравяйте, че букмейкърът си е оставил вратичка и може да промени или спре събитието във всеки един момент, без предизвестие.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари