петък, 27 май 2022, 10:30 ч.

Любопитно

Лесно ли се прави регистрация в BetWay

BNews.bg

Лесно ли се прави регистрация в BetWay

BetWay е един от новите букмейкъри на българския пазар. Компанията е с доказана репутация в световен мащаб, но тепърва трябва да спечели доверието на феновете на залозите у нас. Това може да стане с иновативни функции и по-атрактивни бонус оферти. За да се възползвате от тях, трябва да си направите регистрация в BetWay, където ще получите достъп и до цялото разнообразие от бетинг продукти. Самата регистрация става бързо и лесно, стига да имате достъп до мобилно устройство и до интернет. Нужно е да отворите българската версия на сайта и да следвате стъпките за създаване на нов акаунт. След това Ви остава да се насладите на залозите.

Първата стъпка, след като заредите официалния сайт betway.bg, е да намерите бутона „Регистрация“. Важно е да знаете, че за момента регистрация на акаунт се предлага единствено на български граждани в българска версия на сайта. След като натиснете бутона за регистриране на акаунт, ще Ви излязат няколко полета за попълване. Необходимо е да предоставите коректно Вашите лични данни - име и фамилия на латиница, имейл за връзка, телефонен номер, ЕГН и дата на раждане. При следващата стъпка е нужна информация за контакт с вас - адрес, град и пощенски код. След въвеждането на адреса, трябва да изберете предпочитаната от Вас начална оферта - за казино или за спорт. В полето под тях може да впишете код за регистрация, ако имате такъв, който да използвате. В последната стъпка от Вашия акаунт трябва да създаде потребителско име и парола. Преди да натиснете финалния бутон за регистрация, е необходимо да потвърдите, че имате навършени 18 години, да се съгласите с общите условия на сайта и да изберете дали искате да получавате персонализирани оферти, бонуси и награди, както и промоционални материали по имейл или по телефон от BetWay. Имайте предвид, че всеки играч може да създаде само един профил в сайта на хазартния оператор.

Регистрацията можете да направите бързо, лесно и без допълнителни инструкции и през мобилната версия на сайта. Стъпките са същите, както при десктоп варианта. Информацията, която трябва да въведете, също е идентична. От компанията дори са се постарали онлайн платформата да се покаже в удобен размер за мобилното Ви устройство.

Когато приключите процеса на регистрация, ще трябва да активирате акаунта си. В сайта на BetWay това става автоматично. Не се налага да отваряте имейла Ви и да търсите линк, с който да потвърдите активацията на профила. Такава е практиката при много от другите букмейкъри. На този етап, това не е нужно за регистрация на сайта на betway.bg. За в бъдеще условията може да се променят. Важно е да знаете, че компанията не позволява да се дублират сметки. Така че с Вашия имейл адрес е възможно създаването само на една сметка. Активирането става, като влезете във Вашия акаунт.

В сайта на компанията е задължително да верифицирате Вашия нов акаунт. Така ще потвърдите, че сте попълнили коректно Вашите лични данни и че наистина имате навършени 18 години. Самата верификация става още преди началния Ви депозит за залози. Някои букмейкъри правят това чак при теглене на първата сума. Възможно е от BetWay България да Ви поискат копие от лична карта, шофьорска книжка, сметка за платени комунални услуги или банково извлечение. Така ще потвърдите Вашата самоличност, а операторът ще е сигурен, че не се опитвате да злоупотребите с правилата.

BetWay разполага с лиценз от НАП и оперира в хазартния сектор в България напълно легално. Така че можете да доверите Вашите лични данни на компанията. Английският букмейкър е достатъчно дълго в бизнеса и си е изградил отлична репутация не само в Европа, а и на още два континента - Южна и Северна Америка. Една от причините е професионализмът и качеството на предоставените услугите, с които е известна компанията.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари