вторник, 07 юни 2022, 13:00 ч.

Любопитно

Възможна ли е Инбет регистрация без ЕГН?

BNews.bg

Възможна ли е Инбет регистрация без ЕГН?

Една от бетинг компаниите, набиращи популярност в последно време, е Инбет. Букмейкърът предлага много атрактивни предложения на своите клиенти. Офертите на Инбет привличат все повече потребители, които се регистрират на платформата. Когато се насочите към Инбет регистрация, в даден момент букмейкърът ще изиска от вас да попълните вашето ЕГН. За някои потребители това се явява проблем. Защо се налага да попълните ЕГН при вашата регистрация в Инбет, крие ли рискове това и възможно ли е въобще да се регистрирате без да попълвате тази лична информация – на тези въпроси ще отговорим в следващите редове.

Най-напред трябва да започнем с уточнението, че Инбет е лицензиран букмейкър от НАП и като такъв всеки потребител е защитен. Лицензът на компанията върви с определени правила и условия, които няма как да бъдат заобиколени. Абсолютно всеки лицензиран букмейкър в България изисква от потребителите си да предоставят ЕГН при регистрация. Изключение не прави и In bet, който ще ви прикани да попълните вашето ЕГН в даден етап от вашата регистрация. Най-напред вие ще трябва да изпишете трите си имена, дата на раждане и пол, а след това формулярът за регистрация изисква данни за имейл, телефонен номер гражданство и ЕГН. Накрая от вас си изисква да напишете потребителско име и парола, с които ще влизате във вашия акаунт в Инбет, а след това идва и потвърждаването на самата регистрация.

Защо обаче се налага да попълните вашето ЕГН? Както вече споменахме, личните данни, които подавате при регистрация, не се изискват случайно. Те са обвързани с лиценза на букмейкърската компания, в случая Инбет, която трябва да изпълнява определени правила, поставени от държавата. Тази информация е необходима и на самия букмейкър, за да е сигурен, че зад регистрацията стоите действително вие. Има много опити за регистрации и на непълнолетни лица, за които хазартът е изрично забранен от закона. С попълването на ЕГН този проблем намира своето решение.

Изискването на ЕГН при регистрация в букмейкър е стандартна практика, която отдавна не буди притеснение в повечето потребители. Въпреки това все още има клиенти, които се колебаят да се регистрират, когато дойде моментът да изпишат своето ЕГН или друга лична информация. Тук е моментът да отбележим, че вашите лични данни са защитени по закон и няма за какво да се притеснявате. Те се използват от букмейкъра само за целите на вашата регистрация и игра. Допълнителна гаранция за сигурността на вашите лични данни е това, че се регистрирате в лицензиран букмейкър.

Не бива да се притеснявате и за теч на данни, защото в Инбет използват криптирана връзка, която предпазва вашите лични данни, които не са достъпни за външни лица. Сигурността на Инбет е на изключително високо ниво в това отношение и компанията се придържа към най-високите стандарти в хазартния сектор. Дори и у вас да възникнат някакви въпроси или притеснения, винаги можете да се свържете с отдела по поддръжка на Инбет, който е на ваше разположение.

В обобщение можем да ви уверим, че попълването на вашето ЕГН при регистрация не крие опасности и можете да бъдете спокойни. Инбет е лицензиран букмейкър към НАП и е напълно нормално да изисква от вас подобна информация, без която на практика няма как да се регистрирате. ЕГН-то е необходимо на букмейкъра, за да се увери, че стоите вие зад акаунта – ако не си го подадете, то бетинг компанията няма как да знае, че регистрацията е ваша. Личните данни в Инбет на всеки потребител са строго защитени и нямайте съмнение, че ще си останат такива през целия ви престой на платформата на букмейкъра. Ако сте имали някакви притеснения относно попълването на ЕГН, надяваме се, че с тази статия сме успели да ги изчистим.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Danielbrats - 03:22, 13 юни

  Привет, мир

 • Georgesiste - 20:56, 11 юни

  аренда авто для граждан снг с иностранными правами

 • olgunya - 00:23, 09 юни

  Olga

 • bngvnznbsj - 08:52, 08 юни

  天上碑仙境RO诛仙服务端出售www.a3sf.com776356990@qq.com绝对女神传说OL刀剑一条龙 丝路传说开区大话西游开区蜀门开区机战开区剑侠情缘开区 绝对女神开区传说OL开区刀剑开区弹弹堂开区科洛斯开区 魔力宝贝开区武林外传开区网页游戏开区页游开区希望OL开区 成吉思汗开区剑侠世界开区全民奇迹开区挑战OL开区 红月开区十二之天(江湖OL)开区倚天开区dnf开区 天龙开区奇迹Mu开区魔兽开区魔域开区墨香开区 天堂2开区传奇3开区英雄王座开区千年开区征途开区 新魔界开区骑士开区烈焰开区破天开区决战开区 美丽世界开区乱勇OL开区倚天2开区完美世界开区征服开区 天堂开区传世开区真封神开区劲舞团开区天上碑开区 永恒之塔开区仙境RO开区诛仙开区神泣开区石器开区 冒险岛开区惊天动地开区热血江湖开区问道开区密传开区 火线任务(Heat Project)开区飞飞OL开区洛汗开区天之炼狱开区 ———————————————————————————————— 很多第一次想开F的客户,基本都是发一个版本给我们,问我们有没有这样的版本,首先我们申明,版本都是要进行修改的,因为每个GM都有自己的想法和设计,不可能有一模一样的版本,只能进行修改和制作后才能做到相同.关于开服,我们可以模仿做任何版本,这个是肯定不可争议的.主营业务:手游端游页游服务端版本一条龙开服+服务器租用+网站建设修改+广告宣传渠道,本团队正规公司化运营,拥有自己的专业技术团队,合理的价格。专业诚信为您量身定做独家专业的网络游戏,打造属于自己的网络私F,圆您一个GM梦想.

 • bngvdqdfqj - 08:00, 08 юни

  天上碑仙境RO诛仙一条龙www.70pv.com915515538@qq.com魔力宝贝武林外传服务端出售 美丽世界开区服务端乱勇OL开区服务端倚天2开区服务端完美世界开区服务端征服开区服务端 绝对女神开区服务端传说OL开区服务端刀剑开区服务端弹弹堂开区服务端科洛斯开区服务端 魔力宝贝开区服务端武林外传开区服务端网页游戏开区服务端页游开区服务端希望OL开区服务端 天堂开区服务端传世开区服务端真封神开区服务端劲舞团开区服务端天上碑开区服务端 永恒之塔开区服务端仙境RO开区服务端诛仙开区服务端神泣开区服务端石器开区服务端 冒险岛开区服务端惊天动地开区服务端热血江湖开区服务端问道开区服务端密传开区服务端 火线任务(Heat Project)开区服务端飞飞OL开区服务端洛汗开区服务端天之炼狱开区服务端 丝路传说开区服务端大话西游开区服务端蜀门开区服务端机战开区服务端剑侠情缘开区服务端 天龙开区服务端奇迹Mu开区服务端魔兽开区服务端魔域开区服务端墨香开区服务端 天堂2开区服务端传奇3开区服务端英雄王座开区服务端千年开区服务端征途开区服务端 新魔界开区服务端骑士开区服务端烈焰开区服务端破天开区服务端决战开区服务端 成吉思汗开区服务端剑侠世界开区服务端全民奇迹开区服务端挑战OL开区服务端 红月开区服务端十二之天(江湖OL)开区服务端倚天开区服务端dnf开区服务端 ———————————————————————————————— 一条龙=服务器+商业版本+空间+域名+网站配套程序+广告+技术支持+7*24小时服务 服务器租用,品质第一,速度至上,稳定是宗旨,硬防是基础,硬件防火墙+金盾软件防火墙=软硬兼施双防护(全面防护DDOS+SYN和CC及DB等各攻击),主营业务:手游端游页游服务端版本一条龙开服+服务器租用+网站建设修改+广告宣传渠道!

 • bngvjttruj - 07:14, 08 юни

  倚天2完美世界征服一条龙www.45ur.com776356990@qq.com征途永恒之塔服务端出售 永恒之塔服务端仙境RO服务端诛仙服务端神泣服务端石器服务端 冒险岛服务端惊天动地服务端热血江湖服务端问道服务端密传服务端 火线任务(Heat Project)服务端飞飞OL服务端洛汗服务端天之炼狱服务端 丝路传说服务端大话西游服务端蜀门服务端机战服务端剑侠情缘服务端 天龙服务端奇迹Mu服务端魔兽服务端魔域服务端墨香服务端 天堂2服务端传奇3服务端英雄王座服务端千年服务端征途服务端 新魔界服务端骑士服务端烈焰服务端破天服务端决战服务端 美丽世界服务端乱勇OL服务端倚天2服务端完美世界服务端征服服务端 天堂服务端传世服务端真封神服务端劲舞团服务端天上碑服务端 绝对女神服务端传说OL服务端刀剑服务端弹弹堂服务端科洛斯服务端 魔力宝贝服务端武林外传服务端网页游戏服务端页游服务端希望OL服务端 成吉思汗服务端剑侠世界服务端全民奇迹服务端挑战OL服务端 红月服务端十二之天(江湖OL)服务端倚天服务端dnf服务端 ———————————————————————————————— 24小时电话扣扣服务保证客户随时找到技术员随时解决开服一条龙的各种问题,专业从事开服一条龙服务,我们用最专业的技术,贴心的售后服务,放心质量,请加入我们的开服一条龙开区行列,了解我们,信赖我们,品质来源于责任细节,客户们的满意是我们追求的目标,以诚信为本,主营业务:手游端游页游服务端版本一条龙开服+服务器租用+网站建设修改+广告宣传渠道

Напиши коментар

Коментари