вторник, 14 юни 2022, 15:00 ч.

Любопитно

Кои са покер звездите в Покерстарс България?

BNews.bg

Кои са покер звездите в Покерстарс България?

Едва ли има фен на покера, който да не е чувал за Покерстарс. Световноизвестният бранд е достъпен и в България, като всеки желаещ може да се регистрира и да играе на платформата, която няма еквивалент на българския пазар. Всички ценители на покера ще се насладят на високо ниво и професионализъм. Още по-хубавото е, че в Покерстарс можете да играете срещу покер играчи от цял свят. Ваши съперници могат да бъдат от абсолютни начинаещи в играта до най-големите професионалисти. Именно този широк диапазон от играчи привлича интереса на всеки потребител, който иска да изпита уменията си в толкова конкурентна среда.

Отваряйки платформата на Покерстарс България, то пред вас ще се открият няколко основни раздела. Създателите на Покерстарс са се погрижили да дадат максимално удобство на всеки един клиент, независимо дали той е опитен покер играч или тепърва иска да се учи на играта. В Покерстарс ще откриете наръчник как се играе на покер, какви са правилата на играта, как се играе на самата платформа, как се правят депозити и тегления и в какви турнири можете да участвате. Всеки от вас може да играе покер на живо срещу реални опоненти, с които да се сблъскате с блъфа и играта на нерви. Истинското удоволствие е, когато видите, че прибирате крайната печалба.

Един много любопитен раздел на сайта на Покерстарс е Team PokerStars. Там ще откриете някои от най-добрите покер играчи в цял свят, като всеки от тях представлява различна държава, а зад него стоят още много други покер играчи от световно ниво. В момента в раздела на Покерстарс ще откриете 21 различни покер звезди, от които само можете да попивате знания. Сред тях за съжаление няма българско име, но пък се надяваме в близко бъдеще да попадне и такова.

Нека да погледнем към една от покер звездите в отбора на Покерстарс, за да разберем повече за хората, които присъстват в този списък. Андре Аккари е бразилец, който работи в софтуерна компания, като се е специализирал в създаването на анимации за корпоративни сайтове. Неговият живот се преобръща, когато един ден получава за задача да разработи сайт за покер. Тогава той се запалва по играта и разбира, че това е нещо, което му допада и дава смисъл на живота. Скоро след това той вече е разучил правилата на играта и си е поръчал няколко книги за покер, с които да вникне в теорията и тънкостите при игра на покер.

Днес Андре Аккари вече е един от най-добрите покер играчи в света, изкарващ си прехраната като професионален покер играч. Програмирането остава на заден план в живота му, защото той намира хоби, което му се превръща в професия. Докато играе на любимия си покер, Андре Аккари изкарва огромни печалби. В Покерстарс той е изкарал над 500 000 долара от наградни фондове, като е стигал над 90 финални маси, което е нещо изумително като постижение.

Андре Аккари е само един от многото в отбора на Покерстарс, които имат своя история, която рано или късно стига до най-популярната платформа за игра на покер. Отборът на Покерстарс е пълен със звезди и в това ще се убедите сами, когато се запознаете отблизо с тях. Те могат да ви послужат като пример и вдъхновение, защото са играчи от световна класа, които са доказали във времето, че късметът в покера има второстепенно значение пред знанията и уменията. Ако Покерстарс е успял да привлече вашето внимание, то можете да научите повече за него в сайта на Бетенеми, където ще намерите подробна информация за покер услугата.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари