вторник, 05 юли 2022, 11:30 ч.

Любопитно

5 интересни факти за нов акаунт и регистрация в Betway

BNews.bg

5 интересни факти за нов акаунт и регистрация в Betway

Сигурни сме, че вече сте забелязали че броят букмейкъри се повишава значително през последната година. Анализаторите посочват, че интересът към акаунт и регистрация в Betway не е случаен и винаги с появата на нов бранд започва разглеждането на основните причини за партниране и тестване на най-различни предлагани функции и опции за забавление. Не е трудно да забележим, че някои от опитните играчи могат да изброят повече от 5 факта свързани с регистрацията и правенето на нов акаунт, но ние ще се насочим само към 5-те най-популярни!

1. Това е един от големите реномирани брандове, разпрострели се на почти всички континенти. В Европа е един от предпочитаните, а това означава, че освен познание на световния пазар, тук говорим и за наличието на професионално отношение, което винаги е ключово за аудиторията. По-важното е, че отношението е винаги едно и също, без значение от кой домейн се логва клиента.

2. Регистрацията в този бранд става все по-лесна и изисква минималното време за всеки един потребител. Зарежда се само един прозорец за попълване на лични данни, не се изисква верификация чрез електронна поща. Любопитен факт е, че операторът изпраща опознавателен материал за стартовите бонуси, както и методи за активирането им при правенето на първи депозит. Клиентът има по всяко време на разположение достъп до екипа за допълнителни въпроси чрез чат опция, телефон или електронна поща.

3. Според много от експертите, очакването за тази компания е да се превърне в лидер на пазара, като за краен срок е позиционирана и настоящата календарна година. Съдейки по опита и вниманието в детайлите, това не може да ни изненада по никакъв начин. Брандът стартира не само с добре развита система, както и полезни функции за игра като кеш-аут, както и споделяне на залог. Брандът продължава да добавя и други интересни опции в портфолиото си.

4. Няма как да говорим за тотален брой регистрирани потребители, особено след като нито един букмейкър не споделя такава информация, той е задължен със закон да пази всеки един свой потребител. Любопитен факт е, че ако потърсим броя съвпадения за регистрация, към този момент цифрата е над 250 000 попадения. Следователно интересът на аудиторията със сигурност не е малък, като подобни резултати можем да открием и в други търсачки.

5. Една важна стъпка при регистрацията е, че е необходимо от клиента да направи и верификация. Това е едно от последните изисквания, за да се използват всички услуги на платформата. Задължителна е и просто няма как да се разминете с нея. Това е единственият начин да се потвърди самоличността на човека от другата страна. Изисква се от всеки регистриран клиент да изпрати снимка на личния си документ, с който доказва, че е себе си. Посочените лични данни трябва да отговорят на тези в документа, в противен случай операторът може да изтрие профила без предупреждение.

Най-важното е, че този бранд не спира да посочва и да напомня на своите клиенти, че най-пълноценното прекарано време е това, в което се фокусираме изцяло върху отговорната и разумна игра. Това означава, че трябва да се фокусираме върху удоволствието, да играем с определен депозит, да не се стремим към невъзможни печалби или да започваме нашата регистрация с очакването, че след половин час ще сме милионери – това няма да се случи. Ако спазваме това правило и преследваме удоволствието от риска в разумни  граници, вземаме и максимума от една платформа.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • gtnhf - 10:30, 06 юли

    fylhyzlaupT

  • Matthewcof - 13:00, 05 юли

    Привет, мир

Напиши коментар

Коментари