понеделник, 11 юли 2022, 9:30 ч.

Функции, които повечето потребители винаги използват

Бетинг опции за по-добри залози чрез Bet365 мобилна апликация

BNews.bg

Бетинг опции за по-добри залози чрез Bet365 мобилна апликация

В днешно време е сигурно, че няма човек, който да не остане очарован от наличието на екстрите, които идват с мобилния телефон. В развлекателната индустрия ще открием, че наличната Bet365 мобилна апликация е сред фаворитите на почитателите на спортни залози. Подобни статистика не могат да ни изненадат по никакъв начин, особено след като повечето клиенти на бранда са дали един от най-високите положителни рейтинги в различните платформи. Нека обърнем внимание кои са някои от основните функции, които повечето потребители винаги използват:

1. Популярната опция за ранно изтегляне на залог – cash-out, може да се смята за една от основните и реномирани при всеки един потребител. Да си представим, че е направена определена прогноза и е очевидно, че няма да се сбъдне, по всяко време по време на срещата, клиентът има право да изтегли своя залог, при това с минимални загуби. В много отношения кеш-аут е и функция, която може да помогне за изтегляне на залог с печалба. Това е опция, която остава налична в мобилното приложение на бранда и може да се използва по всяко едно време.

2. Една друга позитивна черта за потребителите е факта, че имат достъп до стрийминг услуга. Това е опция,  която позволява да гледаме любимите срещи в реално време директно от телефона, без да се налага да тичаме до телевизора. Опцията изисква от клиентите да разполагат с депозит или да са направили прогноза в последните 24 часа. Гледането на срещи в реално време позволява и по-точна употреба на микропазарите – те са ориентирани за конкретно събитие, като пряк свободен удар или дузпа, ако говорим за футбол.

3. Клиентите, които искат да изберат или създадат свой собствен залог, могат да извършат всичко това директно през мобилното приложение. В много отношения, точно то е идентично с десктоп версията на сайта, но по-важното е, че сега скоростта на двете опции позволява да използвате всичко с една и съща скорост. Веднъж направен, залогът може да се следи в реално време.

4. Трябва да обърнем внимание, че компанията разработва и различни тракери, такъв е този за голф, който ни показва колко удара е направил даден играч, на коя дупка се намира в курса и други. Подобна персонализация ще открием и за конните надбягвания, където дори може да изберем и различни коне. При тяхното участие винаги ще получаваме нотификация, както и възможност да направим залог на някой от тях. Имайки предвид колко сериозна е индустрията, конните надбягвания определено се радват на оригинални функции.

5. Не на последно място трябва да обърнем внимание и на известията. Платформата позволява на един потребител да се насладим на истинската игра и да следи любимите си отбори и атлети в реално време. Позволява се маркирането на събития, като при развитие по време на дадена среща, може да получаваме нотификация относно резултат, предстояща среща или други интересни новини около тима. По-важното в този случай е, че всички тези опции могат да се изпращат до друго смарт устройство като часовника ни, за да може винаги дискретно да следим спортния свят.

Мобилното приложение на този бранд определено е създадено, за да бъде от полза на всеки един потребител. Най-вероятно в бъдеще ще открием и още иновации, но трябва да запомним, че така или иначе говорим за спортни прогнози, направени с реални средства. Точно по тази причина винаги се говори за отговорна и разумна игра. Забавлявайте се и не преследвайте успехът от невъзможни залози, рискът винаги е наличен, няма гаранция за успех.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари