сряда, 13 юли 2022, 10:30 ч.

Какво е важно да знаеш

Основни моменти в създаване на акаунт и регистрация в Palmsbet

BNews.bg

Основни моменти в създаване на акаунт и регистрация в Palmsbet

Създаването на регистрация в платформата на букмейкър и онлайн казино не е особено трудна стъпка. Не е трудно да забележим, че създаване на акаунт и регистрация в Palmsbet е процес, който много напомня на социалните мрежи и необходимото време най-често се определя до скоростта ви на писане. Повечето брандове отдавна успяха да направят всички стъпки изключително елементарни и по никакъв начин не би трябвало да затрудняват новия клиент, но понякога има и трудности. Нека разгледаме целият процес малко по-подробно.

След като изберем бутона за регистрация, пред нас се зарежда ново меню, което изисква от нас да посочим наше потребителско име, парола и разбира се, валидна електронна поща. Препоръчваме на потребителите да не използват части от името си, все пак е препоръчително да имате оригинален и анонимен профил. Изберете и по-сложна парола за по-висока сигурност.

На втората страница, след като сте въвели всички данни коректно, използвайки  само латински букви и сте спазили изискването за паролата – поне една главна буква и една цифра – трябва да посочите други данни. Тук са необходими вашите имена, ЕГН и мобилен телефон. На последната страница трябва да посочите избраната от вас валута, с която искате да играете и след това да се съгласите с всички общия условия. Последният бутон гласи „Регистрация“ и вашият профил е завършен.

Тук идва и една от най-важните и задължителни стъпки – верификацията на профила. След като един човек може да се регистрира с измислени имена или взети назаем данни от друг потребител, то трябва да бъде доказано и потвърдено кой точно стои от другата страна на монитора. Точно по тази причина се въвежда и стъпката за верифициране. Важно е да разберете, че това не е прищявка само на букмейкъра, но и на родното законодателство, което ясно посочва, че само човек на 18-годишна възраст и нагоре, може да прави залози и да се забавлява в тази платформа.

Нещо по-важно е, че данните посочени от потребителя трябва да отговарят на данните, които са налични в изпратения документ. Верификацията се случва само и единствено чрез изпращането на документ за самоличност. Екипът от другата страна проверява и сравнява данните, като обикновено процесът се случва почти веднага, но в зависимост от заетостта на екипа, въпросното време за верификация може да отнеме до 24 часа, което обаче се случва рядко.

Верифицирането не трябва да ни притеснява, но то е последната стъпка, която активира всички възможни опции в нашия профил. В случай, че се притеснявате за вашите лични данни, препоръчваме да не го правите. Броят пострадали букмейкъри от хакерски атаки и изтичане на лични данни през последните десет години е нула. Тенденцията показва, че в бъдеще тази статистика ще продължи да се спазва. Индустрията инвестира много в технологии и защита, следователно вашите данни са наистина защитени и гарантират възможно  най-високо ниво на сигурност.

Правенето на регистрация при този букмейкър е лесна и бърза задача, но с това не приключват всички ангажименти на играчите. Истината е, че платформата и екипът изискват още нещо от своите клиенти – отговорна игра. След като никъде няма да откриете обещания за сигурна печалба, това е важна част от условията за забавление в този сектор. Тук ще откриете навсякъде призива за отговорна игра, която включва осъзнаването, че един човек може и да изгуби. Препоръката на експертите към нови играчи е винаги да знаят кога да прекратят играта, защото победата не е на всяка цена. Единственото гарантирано е удоволствието от риска.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари