сряда, 13 юли 2022, 14:30 ч.

Любопитно

С какво е по-различна Bwin регистрация на акаунт?

BNews.bg

С какво е по-различна Bwin регистрация на акаунт?

В последните години ще забележите, че букмейкърите и онлайн казината продължават да водят една много по-сериозна конкуренция. Освен условия и промоции, вече забелязваме и промени дори при Bwin регистрация на акаунт и съдейки по интереса, най-вероятно дори тази процедура става все по-лесна за изпълнение. В последните няколко години не е трудно да открием, че именно регистрацията се смяташе за особено предизвикателство сред феновете.

Различните оператори се постараха не само да направят своя правилен избор, но и да заложат на една малко по-добра и качествена система. Какво изисква една регистрация в тази платформа?

Брандът ще изисква от своите клиенти да посочат валута, електронна поща и да изберат своя парола. На втората страница се изискват лични данни, включително и ЕГН или номер на лична карта. На последната страница се изискват и посочване на данни като адрес по лична карта, мобилен телефон и съгласие с всички посочени условия. Веднъж след преминаването на тази процедура, клиентът вече разполага с акаунт.

Всичко звучи прекалено лесно и до голяма степен е така, но не трябва да забравяме, че всеки един бранд е задължен да предпазва своите клиенти и да спазва всички законови норми. Логично е да забележим, че интернет не дава никакви гаранции кой точно човек стои от другата страна. Точно по тази причина от букмейкъри като този, се изисква да верифицират всеки един профил. Това означава, че дори и след като направите вашия профил, няма да може да използвате всички основни функции.

Това е защитна стъпка, с която се предотвратява от малолетни или непълнолетни да използват личните данни на друг или да си измислят такива. Законът не позволява подобни машинации, следователно е необходимо верифицирането на профила с помощта на посочен личен документ.

Без тази стъпка няма как да се възползвате от всички услуги на оператора, но още по-важното е, че при несъответствие е възможно самият профил да бъде деактивиран без предупреждение. Няма алтернатива на тази стъпка и няма как да се избегне. Впрочем букмейкърът може да поиска във времето поне още една верификация, в случай, че забележи някаква по-висока активност и заявка за теглене на големи суми.

Не трябва да забравяме, че отдавна този бранд е осиновил правилата за отговорна и разумна игра. Това означава, че все повече клиенти осъзнават и истината – няма никаква гарантирани печалби или сигурни такива. Самите платформи отдавна посочват, че предлагат само и единствено забавление.

Ето защо и в тази платформа са налични най-различни коментари и отговори относно съвети и професионална помощ, в случай, че говорим за проява на грешни практики. Всеки един бранд въвежда различни стъпки за ограничаване на депозитите, спокойно може да замразяваме профила си за определен период от време, когато искаме да си починем и в това  време няма да имаме свободата да правим нови депозити или да играем. Системата не закрива нашия профил, но го оставя неактивен за посочения срок. Това са само част от възможностите, които откриваме при реномираните брандове.

Трябва да разберем, че нито една компания за онлайн залози няма никакво желание да бъде свързван най-често с лошо реноме и създаването на хазартна зависимост. Точно по тази причина са въведени и най-различни стъпки за превенция. Най-важното е, че един клиент винаги трябва да знае за рисковете и да е запознат с правилата, а те винаги са ясно подчертани в общите условия, а и не само. Хазартната индустрия наистина се променя и търси баланса между риска, удоволствието и отговорната игра.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • diggJal - 22:13, 15 юли

    digg

Напиши коментар

Коментари