неделя, 07 август 2022, 17:00 ч.

Един от най-успешните български хазартни оператори

Защо все още няма PalmsBet мобилно приложение?

BNews.bg

Защо все още няма PalmsBet мобилно приложение?

Palms Bet е един от най-успешните български хазартни оператори към момента. Брандът може да се похвали с голям брой клиенти у нас, благодарение и на агресивната рекламна кампания, която води. Има ли обаче налично PalmsBet мобилно приложение и как можем да играем през телефона си? Доста фенове на онлайн залозите се интересуват от това и си струва да го обсъдим по-детайлно в следващите редове.

Има ли Palms Bet собствено приложение за мобилни устройства?

Тук е моментът да отбележим, че на този етап българската бетинг компания все още не е разработила собствена апликация за мобилни устройства. Единственият начин да играете през телефон или таблет е използвайки мобилната версия на сайта, отваряйки го през браузъра си.

Защо обаче Palms Bet все още не са разработили собствено приложение за iOS, Android и останалите популярни операционни системи?

Разбира се, единствено ръководителите на букмейкъра могат да предоставят конкретен и изчерпателен отговор на този въпрос. Може да има различни причини за това, включително:

  • Наличието на мобилно приложение да не е приоритет на този етап;
  • Създаването на такова да се смята за финансова инвестиция, която за момента да не е напълно оправдана;
  • Приложение да се разработва в момента, без ние да сме наясно с това;

Със сигурност обаче не бихме били останали изненадани ако в бъдеще Palms Bet изненада клиентите си със свое приложение. В последно време брандът показва силно желание за развитие, включително отделяйки немалко средства за рекламни кампании с популярни личности. Това е сигурен знак, че компанията върви напред, а подобни технологични иновации може би тепърва предстоят.

Задължително ли е за един хазартен оператор да разполага със собствено приложение?

Да започнем оттам, че наличието на приложение е удобство за потребителите. Само с един клик те могат да влязат в системата на букмейкъра, без да се налага да отварят браузъра си и да го правят чрез него. Това спестява време и улеснява цялостния процес на работа.

От друга страна, което е вероятно още по-важно, добре направените мобилни приложения обикновено са по-бързи от мобилните версии на сайтовете. Една от основните причини е фактът, че апликациите пазят своите данни в самите устройства, които използваме, докато при мобилните версии на сайтовете те се съхраняват на сървъри. Това прави приложенията по-бързи и по-пъргави, което винаги е огромен плюс при потребление на каквато и да е интернет услуга.

От друга страна, често приложенията са по-удобни за навигация от мобилните версии и подобряват потребителското изживяване. Не е изненадващо, че най-големите хазартни оператори в света отдавна са разработили свои приложения и не разчитат единствено на мобилните версии на сайтовете си.

Заключение

Можем да обобщим, че на този етап мобилната версия на сайта на PalmsBet върши достатъчно добра работа и не е причина да се откажете от услугите на този оператор. Хиляди клиенти на букмейкъра ползват ежедневно “Палмите” през своите телефони и играта им протича напълно нормално. Определено обаче би било добре в даден момент брандът да представи на публиката своя собствена апликация. Както вече уточнихме, има някои предимства на приложенията, които правят потребителското изживяване още по-добре. От друга страна, това би било допълнителен плюс за Palms Bet от имиджова гледна точка.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари