понеделник, 19 септември 2022, 21:42 ч.

От Blife

Адвокатка представя България на „Мисис Европа“

BNews.bg

Адвокатка представя България на „Мисис Европа“

Адвокатка в сферата на медицинското право ще представи България на конкурса „Мисис Европа“.

Силвия Величкова е актуалната носителка на титлата „Мисис България Европа“, а в началото на октомври ще се изправи срещу 20 красавици от цяла Европа в борба за титлата.

Престижното издание се провежда за 15-а година, а срещата на красавиците този път ще бъде в София. От 11 до 14 октомври столицата ни ще посрещне хубавици от различни европейски държави в най- големия форум за красота на континента.

В надпреварата за България ще се включи Силвия. Блондинката е родом от Пловдив, но от години живее в София. Тя е омъжена от 9 години  и има син на 6. Това, което я свързва с конкурсите за красота са благотворителността и стремежът към красота и естетика.

Силвия е член  на „Зонта Клуб Света София“, част от Зонта Интернешънъл. Мисията на Зонта Интернешънъл е овластяването на жените и развиване на статута им в обществото.  Една от водещите кампании на организацията е „Зонта казва не на насилието“ и е част от кампания на ООН „Orange the world “ за елиминиране на насилието над жени. Вярва, че отношението към жените в едно общество е показател за степента на неговото развитие.  Силвия Величкова е една от дамите, които Национална платформа „Успешни жени“ избира да представи през март 2022г.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари