четвъртък, 06 октомври 2022, 17:00 ч.

Разбери как работи

В WINBET България вече има частичен кеш аут

BNews.bg

В WINBET България вече има частичен кеш аут

Букмейкърите в България, се стремят да предлагат нови и полезни опции на играчите. В наши дни повечето онлайн оператори предоставят възможности за гледане на мачове на живо, симулация на спортни състезания, редактиране на залог и други. От скоро Winbet пуснаха и частичен кеш аут, който до момента липсваше в сайта им. Какво представлява опцията, ще разберете по-долу.

Как работи частичният кеш аут на Winbet?

Новата опция за спортни залози в Winbet България, се нарича частичен кеш аут. Тя наподобява на стандартната функция за затваряне на залога, но този път позволява на играча да продължи да участва в играта. При класическия cash out играчът може да затвори залога си предварително, като по този начин не губи цялата заложена сума, та даже може да излезе на печалба. Един път затворен залога обаче, клиентът не може да продължи да залага на конкретното събитие.

Що се касае до частичния кеш аут, който е въведен в Уинбет, играчът може да затвори част от заложената сума, а с другата да продължи да залага на надпреварата. Така например, ако букмейкърът предложи 5 лева за затваряне на залог, а клиентът има 10 лева, може да се изтегли петте лева, а другите пет да продължат да участват в извършения залог за дадения мач.

Много са хората, които използват кеш аут функцията, тъй като мачовете невинаги се развиват, според очакванията им. Други пък ползват опцията за затваряне на залога при положителен за тях резултат, тъй като тогава излизат на печалба. Сега с частичната функция нещата са още по-добре.

Има ли автоматичен кеш аут в Уинбет?

На първо време, е добре да познавате разликата с автоматичен кеш аут и частичен такъв. При автоматичния просто правите предварителна настройка на сумата, за която искате да затворите залога. Така например, може да зададете 5 лева и ако букмейкъра ви ги предложи, то тогава функцията се изпълнява автоматично. Такъв вариант още липсва в Уинбет, но може да се появи.

При частично затвореният залог, се гледа предложната сума за затваряне, като при нейното достигане средствата постъпват в сметката ви, а останалите пари продължават да участват в играта. Това наистина добро решение за мнозина, които желаят да се върне определена сума в акаунта.

Разбира се, букмейкърът Winbet, е един от най-популярните в България и се стреми да предлага иновации в онлайн платформата си. На база това, може да се очакват още полезни функции, които потребителите да одобрят. Това до голяма степен помага на букито в борбата с конкуренцията. Наличният частичен cash out е една от стъпките, която се направи за израстването на бранда.

Обобщителни думи

Днес вече можете да затворите частично залога си в Winbet. Опцията ще ви даде право да върнете част от парите си, а с другите да продължите залагането. При всички положения тази новина ще бъде приета добре от много потребители в сайта на хазартния оператор. Съобщихме тази вест, защото тя говори за големия професионализъм на българския бранд за спортни залагания. В края ви пожелаваме да играете разумно и да сте отговорни, защото хазартът винаги е рисков фактор.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари