понеделник, 10 октомври 2022, 12:30 ч.

Любопитно

Как да направим регистрация в Спортингуин?

BNews.bg

Как да направим регистрация в Спортингуин?

Букмейкърът Sportingwin дойде на българския пазар. Потребителите вече могат да влязат в сайта за залози и да извършат регистрация. Самият процес по създаване на акаунт, не е никак труден, както всеки може да се увери. Процедурата е стандартна и изисква вписване на потребителски и лични данни. Как се прави регистрация в Спортингуин, ще научите от тази статия по темата.

Какво се иска за регистрация в Sportingwin?

На първо време, е нужно да се влезе в сайта, а после да се натисне бутона за регистрация, който се намира най-горе. От този момент започва Спортингуин регистрацията, която не отнема много време. За начало се показва прозорец, в който се въвеждат потребителски данни, сред които са имейл адрес, парола, повтаряне на парола, вид валута за залози и града за промоционален код.

След като попълване на полетата, се преминава към следващата стъпка. В нея, трябва да се посочат лични данни на клиента. Изисква се въвеждане на ЕГН, собствено име, фамилия, потребителско име, дата на раждане, държава, град, точен адрес, пощенски код и телефон. В края, се поставя отметка за съгласие с правилата, условията и политиката на поверителност в уебсайта.

При положение че данните са изписани коректно, то тогава акаунтът ще бъде създаден. От много голяма важност, е да не се въвеждат лъжливи данни, защото по-късно следва процедура по верификация. При нея се предава копие на личен документ, така че да бъдат сравнени данните.

Как се активира акаунта в Спортингуин?

Различните букмейкъри изпращат имейл с линк за активация. Спортингуин също ще ви уведоми, че сте създали акаунта си успешно чрез писмо в електронната поща, но не е нужно да натискате линк за активация. С други думи, след като приключите с попълването на регистрационната форма, вече ще имате достъп до услугите на оператора, които ще са достъпни в профила ви.

Разбира се, не можете да минете без верификация. Последната е задължителна, а ако не се направи, няма да може да изтеглите печалбите си. Ето защо, съветът към играчите, е да се верифицират възможно най-бързо, така че да бъдат пълноправни членове на Sportingwin.

Предлага ли се бонус код за регистрация?

В момент, не се налага да вписвате промо код по време на регистрация, за да получите бонус. Ако имате такъв обаче го впишете в полето, така че да се възползвате от различни екстри. Началният спортен бонус до 200 лева, е наличен ако извършите първи депозит и ще бъде начислен в сметката ви. В случай че изпитвате трудности с активирането на бонуса, потърсете помощ от поддръжката.

Обобщителни думи

Както стана ясно от статията ни, няма нищо сложно при регистрацията в Спортингуин. Тя се прави бързо и е стандартен модел за всички букмейкъри. Към актуалния момент може да създадете сметка, така че ако решите, че искате да играете в сайта, имате зелена светлина да го направите.

Завършваме с призив към отговорна игра, за да не се сблъскате с негативите от хазарта. С надеждата, че тази публикация е била полезна за вас, се разделяме и ви желаем всичко добро.

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари