сряда, 23 ноември 2022, 16:00 ч.

Eкспертите разкриват

Какви са най-важните изисквания при активиране на бонус в сайт за залози?

BNews.bg

Какви са най-важните изисквания при активиране на бонус в сайт за залози?

Бонусите са основна и много важна част от преимуществата, които носи залагането на спорт в сайт на букмейкър. Те могат да бъдат под формата на определена сума, безплатен залог или чрез активиране на определен бонус код от Bet365 или друг познат букмейкър, в който имате регистрация. Как обаче можем да се възползваме максимално от него и какви са изискванията за активирането му, предстои да разгледаме в следващите редове. Затова ако ви предстои да залагате, продължавайте да четете следващите редове и ще разберете повече по въпроса.     

Видове бонуси       

Когато говорим за подаръци, които бетинг сайтовете правят на своите потребители, няма как да не разгледаме различните видове бонуси. Бонусите са изключително важни, затова букмейкърите ги предоставят по всякакви поводи и непрестанно. Като започнем от редовния начален бонус, минем през кешбек опцията и стигнем до лоялните програми, които редовно можем да засечем в сайтове от този тип. Както споменахме, бонусите се делят също на такива под формата на определена сума и на предоставяне на безплатен залог, което също много улеснява играчите. Бонуси определено не липсват, но се изисква изпълнението на определени условия, за да можете да се възползвате от тях максимално.

Какво е необходимо, за да можем да използваме бонус?

На първо място, разбира се, следва да направите своята регистрация в избраната от вас платформа. Независимо на кой букмейкър се спрете, това е стандартна процедура, която включва няколко стъпки, а именно регистриране и верификация. Ако използвате бонус код, предоставен от самия сайт или някой друг партньорски, ще видите поле, в което да го въведете още при регистрирането. Така още със завършването на регистрацията ще получите награда или отстъпка.

След това е необходимо да преминете през верификация, която да потвърди вашата самоличност. Това се изисква, за да се гарантира вашата безопасност и тази на другите играчи. Следващата стъпка представлява внасяне на депозит, който да даде старт на вашето забавление. Именно това е моментът, след който ще получите в сметката си и своя начален бонус. Някои платформи предоставят бонуси без внасяне на депозит, които получавате още със създаването на профил, така че проверете предварително дали във вашия случай има такава възможност.

Всички останали бонуси под формата на връщане на сума, безплатен залог или допълнителни средства, изискват изпълнението на определени условия или постоянството ви. Някои от тях ще се отключат автоматично, а за други зависи колко сте отдадени. Затова посетете секция "Промоции" в избраната от вас платформа и се запознайте с възможностите, които предоставя избрания от вас букмейкър.

Необходимо е също да знаете, че често бонусите, които ще получите и можете да откриете в профила си, са обвързани с определен срок. След изтичането му, те изчезват автоматично. Обичайно той е в рамките на седмица от получаването му, но не се притеснявайте, защото ще имате достатъчно време да се възползвате от него. Единственото, което ви остава е да се забавлявате, а наградите ще завалят естествено след това.

Както виждате, бетинг сайтовете са се погрижили добре за всички фенове на онлайн спортните залози. Те непрестанно увеличават портфолиото си от бонуси, така че проверявайте редовно дали няма нещо ново налице, от което да се възползвате. Със сигурност няма да останете разочаровани от допълнителните средства или залози, които ще получите, а от вас се изисква просто да ги използвате максимално.

 

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари