вторник, 06 декември 2022, 15:00 ч.

Любопитно

Как да вземем Betmarket bonus след регистрация и за какво да внимаваме?

BNews.bg

Как да вземем Betmarket bonus след регистрация и за какво да внимаваме?

Сигурни сме, че всеки нов оператор на пазара за спортни залози и казино игри ще идва с богат набор от промоции. Можем да бъдем сигурни, че точно това ще се крие и зад Betmarket bonus офертите на оператора, който официално трябва да започне своята работа в началото на декември, тази година. Официално ще видим, че тази бетинг компания е посочила номера на лиценза си и всеки по-любопитен потребител може да потвърди посочената информация.

След като говорим за нов и легален бранд, нека тогава обърнем внимание на всички изисквания и условия за взимането на стартова промоция. Всеки нов клиент, който се запише до 23 декември в платформата, може да участва за доста сериозен стартов бонус, тъй като операторът е отделил сериозен бонус фонд и с томбола ще раздаде по-сериозни стартови промоции.

Най-важният въпрос е: какви са процедурите, през които всеки клиент трябва да премине?

Има такива и ще открием, че самата платформа се е постарала да направи всичко много лесно и бързо. На първо място имаме стандартната регистрация, в която посочваме потребителско име, парола и активна електронна поща. След това трябва да посочим имената си, ЕГН, телефон и пощенски код. Имаме секция с промо код, която можем да открием в ревюто на анализаторите, позволяваща да се състезаваме за въпросната промоция. Последната стъпка е да се съгласим с общите условия.

Следващата стъпка е да се направи депозит, като брандът е избрал всички популярни платформи за контролиране на сметката. Предоставя се персонален бонус, който ще се определи на база активността на потребителя. Изисква се и верификация, за която брандът посочва, че е необходимо едно селфи, подозираме, че ще е необходимо да бъде с документ за самоличност, защото правилата изискват от всеки клиент да бъде пълнолетен.

За всяка една от тези стъпки се предлагат точки, които повишават шанса на един потребител да се състезава за наградния фонд. Максималният им брой е 140 точки и съдейки по изискванията, би било трудно за един потребител да не успее да завърши процедурата. Ако трябва да говорим за време, приемете, че всичко ще отнеме между 5 и 10 минути и всичко зависи от скоростта на въвеждане на данните. Обърнете внимание, че това не е състезание и трябва да се посочат точни данни. Може би това е единственият риск.

Брандът посочва и платформата, в която ще се теглят наградите, като печелившите ще бъдат много повече, отколкото подозирате. Наградният фонд е разделен на няколко големи награди и още повече по-малки, които могат да бъдат спечелени с малко повече късмет. Няма други сериозни изисквания за всички участници, но препоръчваме на всеки нов потребител да обърне много внимание на всички основни правила. Това е само още един плюс, който може да даде предимство на клиентите.

Със сигурност ще открием и още много други промоции, с които новите потребители да се забавляват и да редуцират риска, но пък за тях ще трябва да чакаме още малко, все пак платформата се подготвя за своя старт. Най-вероятно ще видим подробно описание от анализаторите, които винаги следят с интерес развитието на хазартния сектор. Важното е, че виждаме призивът за отговорна игра, който напомня, че няма обещани, сигурни или гарантирани печалби – всичко се определя до шанса и късмета на всеки клиент. Това е единственото изискване към хазартните игри. 

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Irinwdt - 21:12, 11 дек.

    urenrjrjkvnm

  • Evacok - 19:20, 08 дек.

    Med

  • Evagqz - 16:20, 07 дек.

    Med

Напиши коментар

Коментари