петък, 09 декември 2022, 17:00 ч.

Любопитно

Sportingwin ще предложи Bet Builder за български клиенти

BNews.bg

Sportingwin ще предложи Bet Builder за български клиенти

Ако все още не сте чували за Sportingwin, то не се притеснявайте, защото те тепърва навлизат на пазара ни. Въпреки това се отличават като букмейкър, който се старае за своите потребители и предлага всички нови и модерни предложения, които другите, вече утрърдени бетинг сайтове са предвидили. Най-вероятно вече ви е интересно за какво говорим, затова е хубаво на първо място да ви информираме за специалния бонус код за Sportingwin от Efirbet, който може да донесе много добър старт на играта ви в тази платформа. Какви други оферти обаче крие платформата, ще разберете, ако продължите да четете.

Какво представлява опцията Bet Builder?

Bet Builder е една от най-любимите функции на всички запалени играчи, тъй като тя дава голяма свобода и поле за развихряне на въображението. Bet Builder или „Създай залог“ е функционалност, която позволява да комбинирате няколко различни селекции от едно и също спортно събитие в един общ залог. За направения избор системата на букмейкъра предоставя общ коефициент, на който може да заложите. Минималният брой обичайно е 2, докато максималният е индивидуален спрямо платформата, която сте избрали. Така възможността да спечелите с един удар много солидна награда е значително по-голям, отколкото при единичен залог.

Предлагат ли Sportingwin опцията Bet Builder?

Създавайки си профил в сайта на един букмейкър, то идва на преден план въпросът какви функционалности предлагат те. Нормално е всеки да се зачуди има ли опцията “Създай залог” в сайта на Sportingwin, ако иска да играе там. Опцията „Създай залог“ за съжаление все още не е налична в платформата на новите за родните пазар - Sportingwin. Тази възможност, която дава поле за изява на любителите на спортните залози, не се предлага в сайта на този оператор все още, което е разбираемо предвид, че те все още опипват пазара и изграждат платформата си, така че да пасне на потребителите. Все пак се надяваме, че те ще разберат значителността на Bet Builder-a за всеки хазартен играч и ще я включат в своя сайт.

Какво друго мога да намеря Bet Builder в сайта на Sportingwin?

Все пак трябва да кажем, че Sportingwin се представят доста добре за момента и са се подготвили с интересни оферти за своите посетители. Коефициентите са друг много важен елемент за всеки букмейкър и новаците вече дават много добра заявка, с едни страхотни коефициенти, които да спечелят всеки играч. На следващо място, няма как да не обърнем внимание и на опцията “Кеш аут” или “Затвори залог”, която може да се похвали на не по-малко почитатели. Тя е много важна за Sportingwin и техните потребители ще могат да се похвалят с използването ѝ. Разбира се, навлизащата у нас платформа предоставя и много добри бонуси, знаейки колко са важни за набирането на клиенти в тази сфера. Бонусите им не отстъпват по нищо на тези на останалите компании със сходна сфера на дейност.

Както виждате, Sportingwin се справят повече от добре, когато става дума за функционалности. Те все още не предлагат възможност за създаване на залог от страна на играчите, но все пак има други елементи, които да привлекат новите потребители. Ако решите да се регистрирате в този сайт, в никакъв случай няма да сгрешите, защото винаги има какво да се спечели от едно такова партньорство.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари