понеделник, 09 януари 2023, 9:00 ч.

Една от най-популярните и безопасни марки

VICHY - перфектна козметика за перфектна кожа

BNews.bg

VICHY - перфектна козметика за перфектна кожа

При подготвяне на новогодишни подаръци за роднини и приятели, мнозина се фокусират само върху декоративната козметика и парфюмите. Но козметиката за грижа за кожата е почти най-важната стъпка в грижата за кожата на лицето (особено ако тя е проблемна).

Днес на рафтовете на магазина можете да намерите продукти за грижа за всеки вкус, цвят и портфейл. Една от най-популярните и безопасни (защото се препоръчва и от фармацевти, и от лекари) марки за грижа за кожата е VICHY - тази дермокозметика не коригира повърхностно проблемите, а ефективно и безопасно трансформира кожата и я пита с липсващите елементи.

Високоефективни компоненти от естествен и синтетичен произход на козметиката са най-новите научни разработки в областта на молекулярната биохимия, биотехнологиите и много други научни дисциплини, свързани с регулирането на метаболитните процеси в кожата. Ето затова мисията на VICHY е да гарантира, че благодарение на продуктите на марката, кожата на всяка жена, независимо от външни и вътрешни фактори, както и особеностите на начина на живот, изглежда добре поддържана и остава здрава и млада за дълго време.

https://brand-info.com.ua/vichy/

Как да изберем правилната грижа за лицето

Много момичета са искрено изненадани, когато един и същия продукт е помогнал на тяхната приятелка/сестра, но не на тях.

На първо място, преди да използвате продукта, по-добре е да се консултирате с козметичен лекар. В крайна сметка всички сме уникални и всеки от нас може да има различна реакция към един и същи продукт. Също така трябва да се вземат предвид следните фактори: 

  1. Възраст. Да, има процедури за лице за всяка възраст, тъй като на всеки етап настъпват различни промени. И на всеки етап на кожата липсват определени компоненти. И козметиката за грижа за кожата е предназначена да запълни този недостиг. Така че, ако момиче на 20 години се нуждае от тонизиране и овлажняване, то вече в по-зряла възраст кожата губи еластичност, бръчките и възрастовите петна стават по-изразени. Кожата има нужда от целенасочена грижа с активни съставки и бързо попиваща текстура.

  2. Много не означава добро. Всеки крем / балсам / серум има определена доза, която трябва да се приложи наведнъж. И ако прекалите с броя на приложенията и дозата (дори и с добри намерения), тогава вместо да подобрите състоянието на кожата, можете да получите алергична реакция, подуване и обриви. Всичко е добро в умерени количества.

http://marijash.blogspot.com/2016/02/vichy-normaderm.html

 

  1. Редовност. Нищо няма да се случи от едно приложение (това не е магическа пръчица, с чиято вълна можете да решите всичко). Затова трябва да имате търпение и да използвате продукта редовно в посоченото количество.

Експериментите, разбира се, са добри, но не и по отношение на грижата за кожата. Преди да комбинирате продукти от различни производители, консултирайте се с козметик. В края на краищата, един компонент може да реагира с друг и резултатът може да бъде катастрофален.

И последното: на всяка възраст е важно да помним, че красотата идва отвътре – в истинския смисъл на думата. Добре установената работа на тялото, здравето на вътрешните органи и правилното балансирано хранене в комбинация с правилно подбрани продукти за грижа са ключът към красивата и чиста кожа.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари