вторник, 07 февруари 2023, 13:00 ч.

Мистерия

Мартин за изчезналия си брат: Няма как Емил да се е изпарил от само себе си

BNews.bg

Мартин за изчезналия си брат: Няма как Емил да се е изпарил от само себе си

„На този етап от издирването, след като обходихме различни райони, претърсихме всяка дърво и камък, а полицията разследва случая, оставам с впечатлението, че няма как Емил да е изчезнал от само себе си. Няма как да се изпарил безследно и то за толкова кратко време, освен ако не си е взаимодействал с някои друг – спречкване или нещо друго“. Това сподели Мартин, братът на Емил, пред bTV.

Той няма данни, но все пак се съмнява, че е възможно Емил да е похитен. Именно затова е предложил награда. „Адресирах поста си в социалната мрежа към правилния човек – онзи, който знае къде е Емил. Не бих искал да правя инсинуации и да завъртам случая в други посоки“, каза още Мартин.

Мартин все пак се надява да не е отвличане и се притеснява, че вече може да е късно за обявяването на тази парична награда. Той призовава също така органите на реда да са малко по-активни, защото той и приятелите му „няма как да влизат и да претърсват домовете на хората“.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари