събота, 07 ноември 2009, 17:44 ч.

Шведският българин

Кандидат-кмето от нето

BNews.bg

Кандидат-кмето от нето

Стефан Чолаков, д-р Чолаков, Stefan d-r D Tcholakov - човекът, който казва повече за себе си, отколкото другите за него. Антикомунистът, който ще се бори за ренационализация. Започва от Враца.


СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ,
БЛАГОДАРИ ЗА ИЗПИСАНОТО ПОСЛАНИЕ И ВИ УВЕРЯВА, ЧЕ ЩЕ ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА ВРАЧАНСКОТО ГРАЖДАНСТВО СРЕЩУ ПРЕСТЪПНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ НАПРАВЕНА ОТ БИВШИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ - ПСЕТА ОТ ПАРТИИНИТЕ КОМИТЕТИ. КАТО КМЕТ НА ВРАЦА ЩЕ ИЗДАМ "БЕЛА КНИГА ЗА ПРЕСТЪПНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ", ЗА ДА Е ВИДНО, КОЙ КАКВО Е НАГУШИЛ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДНИТЕ КМЕТОВЕ И ТЯХНИТЕ ОБЩИНСКИ ПАРЛА-МЕНТИ ... Край на цитата.

Объркано, непоследателно, противоречащо...Словото на д-р Чолаков не е за всеки, но и той не подбира адресати. Дал е достъп на всички и навсякъде. Стига да му смогнат. Той е Стефан Чолаков - определян като заразата в интернет форумите. Пише в различни сайтове, по различни теми, има различно мнение. Общото е, че пише много. Наистина много. Представя се като д-р Чолаков и в петък излезе от форумите, за да се появи На БарЕкадата във Враца. Докторът реши да се кандидатира за кмет на града, издигнат от Национал-радикалната партия.

Платформата си обявява сам и сам си я разбира  - ренационализация и бой по комунистите...
Поведението на този самобитен гражданин е в унисон с визитката му. Нещо в него се е пречупило, когато е станал на 36. Преди това е учил ски биатлон във ВИФ, поработвал е и като спасител на плажа.

Легендата разказва, че точно на 4 ноември 1980 г. Чолаков се явил в пощата на Враца, за да изпрати телеграма. Написал си текста, предал го на служителката и животът му се променил.
Аз съм за демокрацията, демократическата партия и демократическия представител Джими Картър да бъде президент на САЩ, пишело в телеграмата. Можем само да си представим каква е била реакцията на служителката, вероятно уплашена, че дори е прочела написаното. Повикала началника на пощата, той - милицията...

През април 1981-а Стефан Чолаков пак е на линия. Пише писмо до Народното събрание, "Работническо дело" и "Поглед", в което описва програмата си за кандидат за народен представител.
Ще предложа да се премахнат платените партийни секретари... като ненужни, причиняващи бреме за икономиката на страната, обяснил Чолаков. Следва лична гражданска инициатива срещу сграда за нов партиен дом във Враца. Като гледам строящия се партиен дом, който е тъй величествен, а до него се намира една невзрачна за момента болница, се чудя защо трябва да се вмъкват толкова клатикраковци и още колко ли трябват, за да се запълни тази сграда, изпраща ново писмо будният врачанец. Интересите му продължават в страстна комуникация с полската "Солидарност".

Естествено, за нищо от това не му се е разминало. Чолаков прекарва доста време в затворите. Първо е осъден на три години, после на година и половина затвор при строг режим. Последно лежи зад решетките през 1988 г.
Форумен разказ на Иван Иванов (емигрант в Швеция) разкрива, че последно Чолаков е лежал 3 месеца в изолационния карцер на следствието в София. Тогава Румяна Узунова от радио "Свободна Европа" започва кампания за освобождаване на задържаните дисиденти. Така Чолаков излиза на свобода и е насочен към Франция, а после през Гермяния се озовава в Швеция. Иванов обяснява и как е помогнал на Чолаков да получи статут на политически бежанец по Женевската конвенция в Швеция.

Там Чолаков остава верен на себе си и продължава да се забърква в скандали - издига антисемитски лозунги, сам организира различни протести, включително и срещу българската църква. Проблемите му с шведските власти идват най-вече заради неплатени сметки, защото Чолаков разчитал само на социални помощи и няма месторабота. Свободното си време пък прекарва основно в интернет-форумите.

На вниманието на врачанските избиратели: Stefan d-r D Tcholakov  е една от паролите, която през google отвежда към необятното творчество на д-р Чолаков.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Sandorinaevari - 00:16, 12 дек.

  Всем привет, хочу проинтересоваться и обсудить такой вопрос как "куда можно продать или же где можно купить наших домашних питомцев"? Почему подняла такой вопрос, просто хотелось бы попробовать себя в качестве заводчика, но вот только где продавать непонятно, не на базар же с ними выходить.... Давайте обсуждать, кто где покупает и кто куда продаёт.

 • STEFAN D-R D TCHOLAKOV - 23:29, 31 окт.

  БЛАЖЕННИЯ СВЕТИЯ – ПРЕЗ-И-ДЕН-Т ! Вечна слава за новият „светия” Гоце – Слава ! Велик, Агент, Предател, Продажник на България – покварен ! Убиец, стана Той на Български народ Еничарин на юдо-турците – ГЕРОЙ ! Първанов Георги президент, някой го избра На целият народ да бъде му овчар със чар И таз до-ЦЕНТ-ска мутра и отврат Американски вълци пусна народа да ядат ! Сега въздигна се за нов „Светия” на пилон На Свети Кирил и Свети Методий буквите е взел Аз, Буки, Веди няма да са те за нас Абврия-Тура щял да носи ни проклет ! Президент на целия народ по документ е бил Раздавал и продавал Български народ навред вредил И продажните изучени души покорни С нова партия ще душат Българска земя отново ! Щом агента Гоце, президента на България – мучи Желаейки престъпници за партия да о-Глави Конституцията Българска се мачка и руши с лъжи Трябва да го джаснем Йди-от-та от Сирищник превнзет ! Иди-от-а, не разбира закони да чете Войници праща да убиват в чужди светове За тридесет сребърника продаде НИ юдата омразна Светец да го направим в Небесата и да Славим ! Светец, икона да му създадем И, Аз ще лижа, ръце, крака и гъз смирен Дано да бъде тъй светията Блажен ! Президента за светия в лишения НЕ ЩЕ да заживей Светило, жертвеник да е пред цял народ не смей … Два дни „шум-кар” без кърви, но с лъжи пред нас И цял живот да пие кръв и да блести, какъв ПОЗОР ! Послание от Негово Блаженство КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ – ОТ ДАВНА ! Стефан д-р Д Чолаков 1 ноември 2010 Ден на народните Будители – Петли !

 • STEFAN D-R D TCHOLAKOV - 23:27, 11 февр.

  До Административен Съд – Враца НАКАЗАТЕЛЕН СЪСТАВ - По дело № 578 / 2009 Копие – Председателя на Народното Събрание Председателя на Административен Съд на РБ Председателя на Конституционния Съд на РБ КОПИЕ – НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО БЪЛГАРСКИЯ ДИСКУСИОНЕН ФОРУМ ПИСМЕНА ЗАЩИТА - По дело № 578 / 2009 От Стефан Димитров Чолаков, ул. Р. Княгиня № 20 А-12 , 3000 Враца Граждани Административни Съдии – Враца, Правя Ви тази писмена защита поради факта, че Вие сте ми отнели това право да се явя пред Вас – ЛИЧНО – АЗЪТ - СТЕФАН ДИМИТРОВ ЧОЛАКОВ и да взема дейно участие в провеждащият се ПРЕСТЪПЕН ПРОЦЕС срещу мен създаден от Политическата Полиция на Враца, Престъпния таен политически масонски СЪД, заедно с престъпния кмет и кметски състав от тайната политическа система създаващ проблеми срещу мен и гражданството, за да се прикриват престъпните престъпления направени в хода на приватизацията в България. Процесът в, който вземам участие заедно с Вас е политически и се ръководи по особен начин /А, ЕТО ВЕЧЕ СЕ НАМЕСВА ПО ОСОБЕН НАЧИН И НОВИЯТ КМЕТ Д-Р К. ШАХОВ, КОЙТО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ЛЕГИТИМЕН, ДОКАТО НЕ ПРИКЛУЧИ ДЕЛОТО КОЕТО ВОДЯ СРЕЩУ ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ – ВРАЦА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ ОТ 15.11.2009 ГОДИНА. ТОВА ОТ СТВОЯ СТРАНА ПОКАЗВА ПОЛИТИЧЕСАТА НЕНАВИСТ НА МОЯТ ПРОТИВНИК ВСЕ ОЩЕ КАНДИДАТ КМЕТ ДОКТОР КОСТАДИН ШАХОВ, КОЙТО СЕ ВЖИВЯВА НА “ДОКТОР ЮРИСТ” / създавайки се процесуални пречки и всевъзможни престъпно – процесуални ИСКУСТВЕНИ НОМЕРА не в моя полза, а във вреда и не само срещу мен, но и срещу Българската демокрация и Закон. http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=2010&id=7853&p=statiibg&title=

 • STEFAN D-R D TCHOLAKOV - 23:25, 31 ян.

  ПАРТИИНО ОБЕЩАНИЕ ! СКЕЧ ОТ 1987 ГОДИНА ОТВОРЕТЕ ДОЛНАТА СТРАНИЦА -- -- http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7830.JPG -- -- РЕЗИДЕНЦИЯТА "ТУРКАНИЦА" НА ТОДОР ЖИВКОВ - ПРАВЕШКИ, СА Я ПРОДАЛИ НА НОВИЯ ПАРТИЕН ФЕОДАЛ "ГЕРБ" НАРОДНОТО ДУПЕТАТ НИКОЛАЙ КОЦЕВ - 100 ДЕКАРА И РЕЗИДЕНЦИЯТА ЗА 60000 ЛЕВА. ТОВА Е ПО-МАЛКО ОТ ЕДИН ТРИСТРАЕН АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВРАЦА ! ДА ЖИВЕЯТ НОВИТЕ КАПИКАЛИСТИЧЕСКИ УБИИЦИ НА БЪЛГАРИЯ ! СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ ВРАЦА ПАРТИЙНИ НАСЛЕДНИЦИ Нова парти-о номен-клати-к-“Ура” Роди златната млад-Еж на “татито” сега И лапат всичко каквото им дадеш Сътворено от Тодор Живков – народния ни вождЪ ! Вече имаме си нов партиен феодал във Враца От гребена на “ГЕРБ” народен дупетат станал,Е Лапнал е “Тур-каница” резиденцията наша народ що–Я построи за “нас” със БКП-то ! И сегашният ни нов партиен гъзо-рез Превърна,Я за конете си в обор свещен Резиденцията на първият ни БКП-идиот Е собственост на Гос-по-Дар партиен мафиот ! Ах, летете “ГЕРБ”- ери идиоти Прелели се от партиите мафиотски Вас, Ви БКП-то прероди за власт Да лапате народните мечти от нас за ВАС ! Местният партиен феодален БОС от “ГЕРБ” Дърпал и Печелил изборите от Врачанския санджак Криминален бизнес и печалба имал тоя бизнес-смен Шеметно ни уверяват от “Стандарт” вестника “Свещ”-ен ! Святкат ни във мрака журналистите добре Само Аз съм със забрана да творя СПИРАТ МЕ ГОЛ-ЕМЦИТЕ В ИНТЕРНЕТ ЗА-КОН НАПРАВИХА ЗА МЕН – СЪС - СТОП ! Да живее министър председателят ББ - пожар Той, пъдар за обрания бостан България не е сега “Турканица” е малка хапка е за неговия кон да връзва ГО за имота на бившия си вождЪ ! Ах, летете Гол-емци, ГОЛ-еми Радваме се на Вашите по-Беди Ръфай-ТЕ НИ юдо-комтисти Беленски свине Пий-ТЕ кръв на Българския род за векове ! Послепис от интернета ! Местни феодали дърпали конците у нас Криминалният бизнес печели избори и обществени поръчки, твърди експертът Безлов - http://www.standartnews.com/news/details/id/54097/Местни-феодали-дърпали-конците-у-нас - Снмика: Стандарт - събота, 02 януари 2010 София Стефан д-р Д Чолаков http://www.stefan-tcholakov.com/ 21 януари 2010 - Враца

 • STEFAN D-R D TCHOLAKOV - 20:55, 20 ян.

  АЗ СЪМ БИЛ ЧЛЕН НА ШВЕДСКАТА СЕКЦИЯ НА АМНИСТЕ ИНТЕРНЕЙШЪНЪЛ, НО АЗ СЪМ СИ И СЪМ ЧАСТ ОТ ТЯХ, А КОГАТО БЯХ ВЪ БЪЛГАРИЯ 1990 СЪЗДАДОХ КОМИТЕТ ВЪВ ВРАЦА, КАТО ЧЕСТ ОТ МЕЖДУНАРОДНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ, НО ВРАЧАСКИТЕ НОВИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОТИТУТКИ НЕ МЕ ПРИЕХА В СДС .... ТОВА Е ОТ МИНАЛОТО. ЗА СВЕДЕНИЕ НА ЧИТАТЕЛИТЕ ОТНОСНО КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ. АЗ СЪМ ЗАВЕЛ ДЕЛО СРЕЩУ КОМИСИЯТА ПО ИЗБОРИТЕ И СЕГА ДЕЛОТО СЕ НАМИРА ВЪВ ВЪРХОВНИЯ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД - СОФИЯ, КАТО ДЕЛОТО ЩЕ СЕ ГЛЕДА НА 27 ЯНУАРИ 2010 ГОДИНА ЩЕ ВИ ПОСОЧА И ПРИЗОВКАТА ! - - Чрез Административен Съд Враца До Върховен Административен Съд – София Обществените медии и Форуми в България ЖАЛБА – ПРОТЕСТ СРЕЩУ ДИСКРИМИНАЦИЯ И ПОЛИТИЧЕСКО ПРЕСЛЕДВАНЕ ПО АДМ. ДЕЛО 580 / 2009 От Стефан Димитров Чолаков, ул. Райна Княгиня № 20 А-12 , 3000 Враца Граждани, Върховно Административни Съдии, Представям Ви моята „ЖАЛБА – ПРОТЕСТ СРЕЩУ ДИСКРИМИНАЦИЯ И ПОЛИТИЧЕСКО ПРЕСЛЕДВАНЕ ПО АДМ. ДЕЛО 580 / 2009” и ще направя анализи, като разгледам проведените две съдебни заседания с техните протоколи. Ще посоча и записаните в тях манипулации. Ще анализирам е ПРЕСТЪПНОТО РЕШЕНИЕ НА СЪДА, при което не е зачете Българският избирателен закон чл. 50 ал. 5 и по този начин съм дискриминиран от което произтича и политическото преследване, което резонира в два пъти разбиване на къщата ми на лозе и това става в разстояние на 16 дни. Протестирал съм пред Врачанската полиция и Министъра – Цветан Цветанов от МВР, както и до новоизбрания кмет на Враца и прокуратурата на Враца и всички тези лица продължават политиката на създаване на психологически и политически натиск срещу мен. Това от своя страна показва ПРОДЪЛЖАВАЩО политическо преследване. ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРЕСЛЕДВАНЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ СЪД СПОДЕЛЯМ: I. Анализ на ПРОТОКОЛ от заседание по адм. Дело 580 / 2009 година от 01.12.2009. 1. В ходът на съдебното заседание, Аз съм пожелал да бъдат призовани осемте / 8 / министри, който са идвали във Враца, за да агитират за своят партиен член от ГЕРБ д-р Костадин Шахов да бъде избран за кмет. ТОВА МОЕ ИЗКАНЕ Е ЗАПИСАНО В ПРОТОКОЛА ОТ 01.12.2009. Съдията Жанета Малинова приема веществените доказателства вестници, но отказва да призове министрите да дойдат в съдебно заседание и да потвърдят цитираните във вестниците техни думи изказани пред журналисти и фоторепортери- СЛЕД ТОВА ЩЕ АНАЛИЗИРАМЕ НЕЙНОТО РЕШЕНИЕ, ЗА ДА ОБЯСНИМ НЕЙНАТА ПРЕСТЪПНА ТАКТИКА КОЯТО Е СЪЗДАДЕНА ПО ОПРЕДЕЛЕН СЦЕНАРИИ ЗА ДА СЕ ПРАВИ ПРОВОКАЦИЯ. 2. ПРОКУРОРЪТ НИКОЛАЙ ЛАЛОВ СЪЩО Е ЗАПИСАЛ МИСЪЛ – ЦИТИРАМ : „Следва да бъдат конкретизирани имената на Министрите, които се искат да бъдат призовани като свидетели по делото в противен случай това не може да стане.” ОТ ПРОТОКОЛА НА СЪДЕБНОТО ЗАСЕДАНИЕ ОТ 01.12.2009 СА ИЗПУСНАТИ МИСЛИ НА АДВОКАТА ИРИНА ИВАНОВА, КОЯТО ЗАЯВИ, ЧЕ ТАКА ПОКАЗАНИТЕ ВЕСТНИЦИ И КОПИЯ ОТ ВЕСТНИЦИ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ВЕЩЕСТВЕНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ПРЕД СЪДА. След нейната реплика, Аз съм протестирал пред съда – ЦИТИРАМ : „Аз желая да бъда призовани като свидетели 8 бр. Министри и двама зам. Министри, който са идвали да правят агитация във връзка с избора на г-н Шахов за кмет на Враца. ЕТО ТОВА Е ОСНОВНИЯ АРГУМЕНТ, ЧРЕЗ КОЙТО СЕ ДОКАЗВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ИЗВЪРШЕНО ОТ АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪДИЯ ЖАНЕТА МАЛИНОВА, КОЯТО ПРИЕМА ВЕСТНИЦИТЕ, КАКТО И КОПИЯ ОТ ВЕСТНИЦИ КАТО ВЕЩЕСТВЕНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, А СЛЕД ТОВА ОТХВЪРЛЯ ИСКАНЕТО МИ ДА СЕ ПРИЗОВАТ КАТО СВИДЕТЕЛИ ОСЕМ МИНИСТРИ, КОЙТО ДА ДОКАЖАТ ПРЕД БЪЛГАРСКИЯТ СЪД, ЧЕ ТЕ СА ИЗКАЗАЛИ ТЕЗИ ДУМИ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО И ТЕ СА НАПИСАНИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ С ПОСОЧЕНИ ФОТОГРАФИ ОТ ТЕЗИ ПОСЕЩЕНИЯ. НА ПРЕСТЪПНОТО РЕШЕНИЕ ЩЕ СЕ СПРА ОТДЕЛНО ! Административния съд Враца не приема на първото заседание моят протест, който съм внесъл до съда от 25 ноември 2009 по настояване на адвокатката Ирина Иванова, което е също едно престъпление въпреки обяснението ми, че този протест е свързан с изборите. Представям регистрирано копие от този документ. Адвокат Ирина Иванова много добре разбира същността на този протест, който съм го регистрирал до МВР, прокуратура, кметство Враца изпратено до Общинската Избирателна комисия, както и до Административен Съд Враца. На тази база тя желае да не се зачитат. ЦИТИРАМ : „По представените доказателство отразеното във вестниците не може да бъде доказателство по ГПК, а ако ВИЕ прецените, че ще приемете така представените копия от вестници, то следва да изключите от кръга на доказателствата всички броеве и ксерокопия от 25.10 – 15.11.2009, когато е текла предизборната кампания като не относими към настоящето производство.” Аз съм обяснил в съдебното заседание, че „изборния период започва от 20 октомври 2009 и искането на адвокат Ирина Иванова представлява ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, което съда ще приеме като искане. Това мнение и искане на адвоката се приема от съдия Жанета Миланова, с което може да заключим, че между тях има ПАРТИИНО СЪГЛАШАТЕЛСТВО ИЛИ ПРЕСТЪПНО УГОВАРЯНЕ да се натъкмява ОТ ТЯХ в съдебния протокол НЕОСНОВАТЕЛНИ ИСТИНИ, от което следва да се приеме и тезата на адвокатката Ирина Иванова, която оспорва регистрираното от мен ИЗЛОЖЕНИЕ – 25.11.2009. Ето регистрацията му: Отказът на съдия Жанета Малинова да не приеме този документ – ИЗЛОЖЕНИЕ по искане на адвокатката Ирина Иванова дава основание да се мисли, че двете особи са в престъпно единство, което нарушава СЪТЕЗАТЕЛНОТО НАЧАЛО в съдебния процес, при които съм дискриминиран след като съм представил документи, за да защитя моята позиция. Съдия и адвокат са разбрали същността на моето ИЗЛОЖЕНИЕ от 25.11.2009 и поради това желаят да се изолира, като се отхвърля от съдията докладчик Жанета Малинов. Този факт показва, че процесът се манипулира по определена схема от други лица. Следващият извод е, че по този начин се прикриват произлезли престъпленията, който са правили всички мой противници – КАНДИДАТ КМЕТОВЕ по време на предизборната кампания. Аз съм напомнил в съдебното заседание и сега отново напомням, че ИЗБИРАТЕЛНАТА КАМПАНИЯ започна на 20 октомври 2009, А ПРЕСТЪПНИЧКАТА АДВОКАТ И СЪДИЯ отхвърлят тази дата, която съм посочил в съдебното заседание. Те нямат право да определят датата посочена от адвокат Ирина Иванова отбелязана в съдебния протокол от 25 октомври 2009 година. СЪДЪТ НЯМА ПРАВО ДА МИ ОТНЕМА ВНЕСЕНИТЕ ДОКУМЕНТИ, КОЙТО ЩЕ ИЗПОЛЗВАМ В СВОЯТА ЗАЩИТНА ТЕЗА, А ТОВА ОЗНАЧАВА И ОЩЕ ЕДИН ПЪТ ИЗПИСВАМ ПРЕСТЪПНО СЪВЪКУПРЛЕНИЕ МЕЖДУ СЪД И АДВОКАТ, КОЙТО ЗАЩИТАВА ПАРТИИНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА „ГЕРБ” КАТО ЧАСТ ОТ ДЪРЖАВНАТА ПАРТИИНА АДМИНИСТРАЦИЯ – УПРАВНИЦИ. Съдът не основателно ОТХВЪРЛЯ да бъдат призовани осем-ТЕ министри, който са идвали във Враца да агитират за своят партиен член от „ГЕРБ”, д-р К. Шахов. Аз съм посочил вестниците и копия от вестници, където се четат имената на тези министри. Съдията Жанета Малинова ми е отнела това право да назова имената на министрите. ТЯ Е ДЛЪЖНА ДА ИЗИСКВА ПРИ ТОЗИ СЛУЧАЙ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ ИМЕНАТА, КОЙТО АЗ ПОСОЧИХ В ПРЕДСТАВЕНИТЕ ДОКУМЕНТИ – ТЯ ТРЯБВА ДА БЪДА АКТИВЕН ЧОВЕК ПО ЗАКОН, НЕ ДА СИ МЪЛЧИ И ПРИКРИВА ИСТИНАТА. ТОВА Е СЪЩО ЧАСТ ОТ ПРОГРАМИРА-НОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЗА КОЕТО ПРОТЕСТИРАМ, ЧЕ СЕ НАРУШАВА ЗАКОНА СЛЕД КОЕТО Е ПРОИЗНЕСЕНО И ПРЕСТЪПНОТО РЕШЕНИЕ НАРУШАВАЩО ИЗБИРАТЕЛЕН ЗАКОН ЧЛ.50 АЛ. 5. Това е моята основна теза за извършено престъпление от страна на ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ агитирали по време на изборите като са нарушили чл. 50 ал. 5 от Изборния закон на България – 2009. II. Анализ на ПРОТОКОЛ от заседание по адм. Дело 580 / 2009 година от 08.12.2009. Манипулацията по провеждането на съдебното заседание от 08.12.2009 продължава, като не се приема горе посочения регистриран документ – ИЗЛОЖЕНИЕ – датирано от 25.11.2009. Адвокатката Ирина Иванова много добре е запозната с цялата тази ситуация, която съм описал и въпреки това продължава да създава пречка в хода на съдебния процес при които съдия Жанета Миланова продължава да се съгласява като отказва, както е приела – Цитат: „ОПРЕДЕЛИ – НЕ ПРИЕМА, като доказателство по делото представянето от жалбоподателя в днешното заседание изложение от шест страници с дата 25.11.2009 г.” Престъпничката адвокат Ирина Иванова е престъпен манипулатор на няколко нива. Първо тя протестира неоснователно още на първото съдебно заседание относно моето писмо, което много добре го е анализирала. СЪДИЯТА ЖАНЕТА МИЛАНОВА СЪЩО Е ЗАПОЗНАТА МНОГО ДОБРЕ С ТОВА МОЕ ПИСМО, КОЕТО Е ЛОГИЧЕСКИ ИЗВЕДЕНО В ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ С ОБЯСНЕНИЯТА ЗА ПРЕСТЪПНОТО КЪСАНЕ НА ПЛАКАТИТЕ МИ ОТ КАНДИДАТ КМЕТОВЕТЕ, КОЕТО Е ИЗИСКВАНЕ НА МВР СЛУЖИТЕЛ, КОИТО ЖЕЛАЕ ДА СЕ ЗАПАЗНАЕ ОБСТОЙНО С ПЪРВОНАЧАЛНИЯ ПРОТЕСТЕН ТЕКСТ ОТ 29 ОКТОМВРИ 2009 Г. След това на второто съдебно заседание отново манипулативно АДВОКАТКАТА ИРИНА ИВАНОВА протестира, а и съдията приема отново нейното желание, защото ТЕ много добре разбират, че има КЪСАНЕ НА МОЙТЕ ПЛАКАТИ ОТ ВСИЧКИ КАНДИДАТ КМЕТОВЕ включително и от нейният довереник д-р Костадин Шахов. Това съм го обяснил. 3. Искането, което направи адвокат Ирина Иванова да се представят пред съда протестите и възраженията, който са постъпили в Общинската Избирателна Комисия – Враца показва също МАНИПУЛИРАНЕ НА ИСТИНАТА, при което представяне НА ДОКУМЕНТАЦИЯТА се скрива моят протест, който съм направил на 29 октомври 2009 година с название – СИГНАЛ. ТОВА Е ВЕЧЕ ДОКУМЕНТНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ С ИЗБИРАТЕЛНА НАСОЧЕНОСТ В СЛУЖБА НА ПАРТИИНИ ГЕРБ – КМЕТСКИ ИНТЕРЕСИ НА Д-Р КОСТАДИН ШАХОВ. Моето искане от Административни Съд – Враца беше да се предостави книгата на Общинската Избирателна Комисия – Враца, за да се види, че Аз съм регистрирал ПРОТЕСТ – СИГНАЛ, в който обвинявам – КАНДИДАТ КМЕТОВЕТЕ НА ВРАЦА, че всички са направили престъпление срещу мен, като са ми късали плакатите и са лепили над мен на определените за тази цел места във Враца. ПРИ МОЕТО ИСКАНЕ ДА СЕ ПРИЗОВЕ КАТО СВИДЕТЕЛ НАМИРАЩИЯ СЕ В ЗАЛАТА СЕКРЕТАР НА ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ МАРГАРИТ МАЖДРАКОВ ТОЙ БЕШЕ ПРИЗОВАН И ТОЙ СЕ ЯВИ ПРЕД СЪДА, ЗА ДА СЕ ЗАКЪЛНЕ ПРЕД КЛЕТВА, „ЧЕ ЩЕ КАЖЕ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА” Дадените отговори от секретаря Маргарит Маждараков обясняват истинността на моята теза, че Аз съм направил протест срещу кандидат кметовете вършили престъпления срещу мен в това число и от кандидат кмета д-р Костадин Шахов. Липсата на оргиналния документ, който съм внесъл – СИГНАЛ, дава основание да се правят различни догатки, защо пристигна в съда като наблюдател секретаря на ОИК гражданина Маргарит Маждраков ? Отговорът може да получим от несигурните и неточни отговори дадени от него от който може да се заключи, че той е подготвен да даде тези отговори и да не се покаже документа – СИГНАЛ .- които съм внесъл в Общинската Избирателна Комисия – Враца за неправомерни действия от страна на кандидат кметовете. ЕТО ЦИТИРАМ СВИДЕТЕЛЯ МАЖДАРАКОВ : „Писмото беше с неясна насоченост срещу кого е насочено, който ние да извикаме и да предупредим, поради което ние го приехме като сведение, а не като насочено срещу определена институция или субект. Спомням си, че препратихме това оплакване към и.д. кмета или към РУ на МВР Враца. Имаше няколко копия за останалите противници. Не сме уведомили г-н Чолаков писмено, но устно го уведомихме...” ЕТО ПРЕДОСТАВЯМ ТОЗИ ДОКУМЕНТ СЕГА ЗА ДА СЕ АНАЛИЗИРАТ ВСИЧКИ. Сега може да направи сравнението между изказаните думи на секретаря на ОИК – Враца Маргарит Маждраков и СИГНАЛА, който съм го внесъл при него, с което желая да обясня, че той се явява в едно менгеме на истината и манипулацията, която е направена срещу него. АЗ СЪМ ОТПРАВИЛ СИГНАЛ ДО КАНДИДАТ КМЕТОВЕТЕ И СЪМ ПОСОЧИЛ ЕДИН ОТ ТЯХ, КАТО НАКРАЯ СЪМ ПРИЗОВАЛ ВСИЧКИ ДА СПАЗВАМЕ СПОРТНОТО НАЧАЛО В СЪСТЕЗАНИЕТО „ФЕР ПЛЕЙ”, КАТО НА ВСИЧКИ СЪМ ПРЕДОСТАВИЛ КОПИЕ, ЗА ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ С ПРОБЛЕМЪТ, КОЙТО СЕ СЪЗДАВА МЕЖДУ НАС. Представения мой СИГНАЛ не е случаен в този момент, когато съм го подал с дата 29.10.2009. Аз изчаках една седмица, за да разбера, че АКЦИЯТА, срещу мен е организирана да ми се свалят или покриват моите предизборни плакати и поради това извести ОИК–Враца. След като е подаден СИГНАЛЪТ от мен, Той е предоставен на РУ-МВР – Враца или на кмета и той се движи толкова бавно, че чак един ден на 12.11.2009 година, преди да завърши кандидат кметска кампания МВР в лицето на кварталния инспектор Илиан Илиев пристига при мен в момент на агитация в определеното место в парка на паметника на „Васил Левски”, за да желая да му обясня целия този ФАРС от кандидат кметски престъпления. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЛЕД КАТО ПОДАДОХ СИГНАЛА ОТ 29.10.2009 ПРОБЛЕМЪТ СА СВАЛЯНЕТО НА МОЙТЕ ПЛАКАТИ СЕ ПРЕВЪРНА В ИСТИНСКИ КОШМАР, ЗАЩОТО ВСИЧКИ КАНДИДАТ КМЕТОВЕ ЛЕПЕХА НАД МЕН ВЪРПРЕКИ, ЧЕ ИМАШЕ ДОСТАТЪЧНО МЕСТО ЗА ВСИЧКИ. ТОВА БЕШЕ ОРГАНИЗИРАНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ МЕН, КОЕТО СЪМ ОБЯСНИЛ В ДОКУМЕНТА ОТ 25 НОЕМВРИ 2009, КОЙТО СЪМ ВНЕСЪЛ. ОТБЕЛЯЗВАМ ВРАЧАНСКАТА ПОЛИЦИЯ – РУ-МВР ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ДАЛА СТАНОВИЩЕ ПО МОЕТО ВЪЗРАЖЕНИЕ, НИТО ПРОКУРАТУРАТА Е ДАЛА ОТГОВОР, МАКАР ДА СЪМ ГИ ИЗВЕСТИЛ И ТЯХ ЗА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИ ДЕЙСТВИЯ, КОЙТО АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪД – ВРАЦА НЕ ЖЕЛАЕ ДА ПРИЕМЕ. ТОВА СЕ КАЗВА ОРГАНИЗИРАНА ПОЛИТИЧЕСКА ДИСКРИМИНАЦИЯ И ПРЕСЛЕДВАНЕ. По хода на „устните състезания”, както е написано в протокола от 08.12.2009 намирам, че той не е воден достатъчно коректно, като са вмъквани изрази или са отнети мисли, който съм изказал. На тази база възразявам, като е вмъкнато несвойствено изречение – цитирам – „ТОЗИ ОКРЪЖЕН ПРОКУРОР НЕ Е МОЙ ВРАГ, А МОЙ ДЯДО И АЗ СЪМ ТУК ДА ПРОДЪЛЖА ДЕЛОТО НА МОЯТ ДЯДО Г-Н ЧОЛАКОВ” Тази напъхана реплика няма смисъл и съдържание по много нива. Малко преди да се напише тази реплика е трябвало да се запише и винаги цитираният от мен отговор на Областния прокурор на Враца, Никола Чолаков до министъра Пешев по повод на отстраняването му :„ГОСПОДИН МИНИСТРЕ, ИЗПЪЛНИХ С ЧЕСТ СЛУЖЕБНИЯТ СИ ДЪЛГ – ЧОЛАКОВ” Случайно ли е изпусната моята реплика изказана от мен в съдебното заседание за моят дядо и случайно вмъкнатата реплика, че цитат : „ТОЗИ ОКРЪЖЕН ПРОКУРОР НЕ Е МОЙ ВРАГ”? Аз имам особено отношение към окръжния прокурор Николай Лалов, които е участник в този съдебен процес. Аз не пожелах да го отведа от процеса, защото съм го отвеждал един път и имам основание да го отвеждам. Не го направих, но това не означава, че имам симпатии към него, за да се напише подобна реплика - „ТОЗИ ОКРЪЖЕН ПРОКУРОР НЕ Е МОЙ ВРАГ” ТОЗИ ПРОКУРОР Е МОЙ ВРАГ И МНОГО ДРУГИ ПОРЪЧКОВИ ПОПРЪДЛЯЦИ ПРОКУРОРИ СА МОЙ ВРАГОВЕ, ЗАЩОТО ТЕ НЕ СПАЗВАТ ЗАКОНА ! ПРИМЕРА Е И В ТОЗИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЦЕС, КОИТО ГО РАЗИГРАХМЕ, КЪДЕТО СЕ ПОКАЗА ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА БЪЛГАРСКИЯ СЪД И ПРОКУРАТУРА. Моят символизъм, който направих с окръжния прокурор Никола Чолаков от 1899 година е да кажа на сегашният окръжен прокурор Николай Лалов, а в това число и да се запомни и от съдията Жанета Малинова, че моят дядо Е СПАЗВАЛ ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, а те не спазват тези закони, както стана на практика. Аз направих сравнението с разлика от 110 години в България, че моят дядо е защитил Българския Закон, а сегашните съдии и прокурори – УБИВАТ БЪЛГАРСКИЯ ЗАКОН ! Аз съм назовал името на престъпника министър председател Васил Радославов, който е съден за престъпления. В следващият пасаж са ме вмъкнали с МНЕНИЕТО, че кандидат кмета Цветелина Дамяновска е била в компания с д-р Шахов. Това не е истина. Дамяновска не е била там, така както не присъства и на телевизионния дебат – БАРЕКАДАТА, който се състоя на 09.11.2009 и д-р Шахов използваше този факт да си прави РЕКЛАМА пишейки и писма и Бла, Бла, Бла, за да се прави на интересен пред вестници, радио и телевизия. ТОЧНО НА ТОВА МЕСТО АЗ СЪМ ОБЯСНИЛ И ТОВА СЪМ ГО НАПИСАЛ В ПИСМЕНАТА СИ РЕЧ, ЧЕ Д-Р ШАХОВ Е БИЛ В ОБКРЪЖЕНИЕ НА ЗАМ. ОБЛАСТЕН НАЧАЛНИК, КОЕТО Е ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО ЧЛЕН 50 АЛ.5. Защо не са записани точно моите думи и на какво се дължи това освен СЪДЕБНИЯ ПРОТОКОЛ да бъде преправян за нуждите на нечии интереси. Аз съм заявил, че Аз работя в името на историята да се покаже истината – В ИМЕТО НА ИСТОРИЯТА ! В съдебния протокол са изпуснати мисли който съм казал в съдебното заседание, а същите се намират и писмената защита, защото Аз съм следвал тази защита и съм говорил. Точно на това место, Аз съм направил сравнение с изказаните мисли на д-р Констадин Шахов за тези шест университетски болници-центрове, който бяха пропагандната кампания на здравния министър при посещението във Враца. ПЪЛНОТО ЕДИНОМИСЛИЕ НА МИНИСТЪР И КАНДИДАТ КМЕТ Д-Р ШАХОВ. Оказа се обаче, че вестник „Стандарт” посмества мнение за 15 болнични центрове. ПИТАМ, ЗАЩО СА МИ ОТСТРАНЕНИ МОЙТЕ МНЕНИЯ, КОЙТО СЪМ ПРАВИЛ В СРАВНЕНИЯ ? Точно на това место съдията Жанета Миланова ме прекъсна и ме накара да се приключвам своята пледоария, а Аз трябваше да обясня просторната агитация и пропаганда на Вътрешния Министър Цветан Цветанов, който съм описал в първоначалния ми текст при завеждането на това политическо дело – КАК СЕ ПРОВЕДОХА КАНДИДАТ КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ ВЪВ ВРАЦА ? От направения анализ на изборните резултати са изпуснати факти който съм съобщил в съдебното заседание и те се отнасят, че в различните врачански вестници са посочени различни цифри от резултатите на проведените избори И СЪМ ЦИТИРАЛ СЪОТВЕТНИТЕ ВЕСТНИЦИ С ТЕХНИТЕ ЦИФРИ – 622 , 493, 434. НА КОГО ДА ВРЯРВАМ – ЗАДАДОХ ВЪПРОС В СЪДЕБНОТО ЗАСЕДАНИЕ ? Това означава, че има съмнения за нагласяване на изборния резултат с разпространени лъжи възможно от Общинската Изборна Комисия – Враца, която е заминала непосредствено след изборите за София, без да се е отчела пред Врачанското гражданство в това число и към мен да напише документ за избора. Когато давах примера с циганския среднист, който се опита да ми предложи 50 избиратели да са гласували за мен, но съм трябвало да му помогна, защото той бил беден човек, АЗ ЦИТИРАХ ОНЗИ ВИЦ ЗА СТРОЕЖЪТ НА ВОЛГО-ДОНСКИЯ КАНАЛ, КЪДЕТО ОТ ЕДНАТА СТРАНА СА КОПАЛИ ТЕЗИ ДЕТО СА РАЗКАЗВАЛИ ВИЦОВЕ, А ОТ ДРУГАТА ДЕТО СА СЛЕШАЛИ ВИЦОВЕ. Сравнението на това место беше и с затвора, че в затвора отиват и тези дето продават и тези дето купуват гласове. ЕТО ТОЗИ ТАКА НАПИСАН ТЕКСТ ЛИПСВА ОТ СЪДЕБНИЯ ПРОТОКОЛ, НО В МОЯТА ПИСМЕНА РЕЧ СЪМ ГО НАПИСАЛ И СЪМ ГО КАЗАЛ В СЪДЕБНОТО ЗАСЕДАНИЕ. Що се отнася до изказаното становище на адвокатката Ирина Иванова, може да се заключи, че тя е нов ПОЛИТИЧЕСКИ ШАНТАЖЬОР И МАНИПУЛАТОР в услуга на престъпниците в лицето на избрания за кмет д-р Костадин Шахов получил по един престъпен начин подкрепа от Областния управител Пепа Владимирова, заместници от областното управление, от зам. Кмета на Враца и кметски служители, както и от ОСЕМ / 8 / МИНИСТРИ И ЕДИН ЗАМ. МИНИСТЪР НА СПОРТА. Двама от всичките министри са и зам. Министър председатели на Република България. ВСИЧКИ ТЕЗИ ДЪРЖАВНИ И ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА СА ИЗЛЪШИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО ИЗБИРАТЕЛНИЯ ЗАКОН НА БЪЛГАРИЯ ЧЛЕН 50 АЛ. 5. ТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ПРАВАТ АГИТАЦИЯ НА ПАРТИИНИЯ ИМ ЧЛЕН Д-Р ШАХОВ. ТОВА РАЗБИРА ЛИ ГО АДВОКАТКАТА ИРИНА ИВАНОВА. ТЯ СЕ ОПИТВА ДА МАНИПУЛИРА СЪДА С НЯКЪКВО СИ ПРАВО НА ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ – ВРАЦА, КОЯТО МОГЛА ДА СЕ САМОСЕЗИРА ..... НЕКА ЗАНЕ МАНИПУЛАТОРКАТА ПРАВО-ПРЕСТЪПНИЧКА АДВОКАТ ИРИНА ИВАНОВА, ЧЕ СЕКРЕТАРЯ НА ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ – ВРАЦА Е НАПРАВИЛ ЗАБЕЛЕЖКА НА ОБЛАСТНАТА УПРАВИТЕЛКА ЕДНИ ПЪТ – УСТНО. СЪЩИЯТ ТОЗИ СЕКРЕТАР МАРГАРИТ МАЖДРАКОВ ОБАЧЕ НЕ Е НАПРАВИЛ ТОВА В ПИСМЕНА ФОРМА, ЗАЩОТО ТОЙ „НЕ РИТА ТРЪНА БОС”, КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДНИЯ ПОЕТ. НЕГОВАТА СМЕЛОСТ Е БИЛА ТОЧНО ДО МОМЕНТА НА УСТНОТО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НА ОБЛАСТНАТА УПРАВИТЕЛКА, НО ВЪПРЕКИ ТОВА ТЯ УЧАСТВА В ЦЪРКОВНОТО РЕКЛАМИРАНЕ НА КАНДИДАТ КМЕТА Д-Р КОСТАДИН ШАХОВ ОТРАЗЕНО В ЦИТИРАНИЯ ВЕСТНИК С ПОСТАВЕН ФОТОС. ИСКАЗАНОТО СТАНОВИЩЕ ОТ АДВОКАТ ИРИНА ИВАНОВА – ЦИТИРАМ : „Представените страници от броеве на вестници, както и ксерокопия от такива не представляват доказателствено средство по смисъла на ГКП и съответно същите не са годни да докажат твърденията развити в жалбата. Същите не представляват официален удостоверителен документ за информация, която съдържа, в тях е споделено едно журналистическо виждане и субективна преценка на възприетата действителност, поради което моля при постановяване на Вашия съдебен акт да прецезирате същите като доказателство в такава посока.” ЕТО ТОВА СЕ КАЗВА НАГЛОСТ, КОЯТО Е ПРЕДСТАВЕНА ЛИЧНО ОТ АДВОКАТКАТА ИРИНА ИВАНОВА. ТОЗИ ЮРИСТ С ДИПЛОМА НЕ МОЖЕ ДА РАЗЛИЧИ, КОЕ Е СЛАМА И КОЕ СЕНО, ЗА ДА МОЖЕ ДА ПОХАПНЕ КАТО ДОБРО ДОБИЧЕ. ТОВА ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ТАЗИ ИЗВРАТЕНА ЮРИДИЧЕСКА ИЗМЕТ. ЗАЩОТО, ТЯ НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ ОЩЕ В САМОТО НАЧАЛО НА ТОЗИ ПРЕЦЕДЕНТ, ЧЕ АЗ СЕ ОБЯВЯВАМ СРЕЩУ НАРУШАВАНЕТО НА ИЗБИРАТЕЛНИЯ ЗАКОН ЧЛ. 50 АЛ. 5 КЪДЕТО Е КАЗАНО И СЪМ ЦИТИРАЛ В СЪДЕБНОТО ЗАСЕДАНИЕ И СЪМ ОСТАВИЛ ПИСМЕНА ЗАЩИТА, КЪДЕТО ТОЧНО И ЯСНО Е УКАЗАНО, ЧЕ ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА НЯМАТ ПАВО ДА ПРАВЯТ АГИТАЦИЯ. ТОВА Е РАРУШЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ ЗАКОН И ВСИЧКИТЕ ОСЕМ МИНИСТРИ НА ГЕРБ, ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ И СЪУЧАСТНИЦИ, ЗАМ. КМЕТ И КМЕТСКИ УЧАСТНИЦИ В ТАЗИ КАМПАНИЯ СА ПРЕСТЪПИЛИ ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. ЩОМ КАТО ЕДИН ИЛИ ЦЯЛА ГРУПА НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ В ТАЗИ СТРАНА ТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ В ТОВА ЧИСЛО ВЛИЗАТ И АВОКАТ ИРИНА ИВАНОВА, ПРОКУРОР НИКОЛАЙ ЛАЛОВ И СЪДИЯ ЖАНЕТА МАЛИНОВА , КОЙТО НЕ РАЗБИРАТ СМИСЪЛА ОТ СЪДЪРЖАНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ ЗАКОН, А ЩОМ КАТО НЕ РАЗБИРАТ СМИСЪЛА НА ЗАКОНИТЕ ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТЕ СА КАЗАНО ПО НАРОДНО МУ „ШАШАВИ” ИЛИ АКО ЗНАЯТ СИМСЪЛА НА ЗАКОНА А НЕ ГО ЗАЩИТАВАТ, ТЕ СА МАНИПУЛАТОРИ, ПРЕСТЪПНИЦИ ИЗПОЛЗВАЙКИ ЗАКОНИТЕ, ЗА ДА ПРИКРИВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. СРЕЩУ МОЯТА ПРАВОТА – ТЕ СА СЕ ПОСАВИЛИ В СЛУЖБА НА УПРАВНИЦИТЕ – ВРЕМЕНИТЕ УПРАВНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ КОЙТО УБИВАТ БЪЛГАРСКАТА ЗАКОНОСТ. ЕТО В ТОВА СЕ ИЗРАЗЯВА И ТЯХНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДА МЕ ДИСКРИМИНИРАТ И ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЕСЛЕДВАТ С ТЯХНОТО ПРЕСТЪПНО РЕШЕИНИЕ. Що се отнася до прокурора Николай Лалов, в неговият запис, където се моли да „отхвърлите жалбата” трябва да обясня на прокурора още, че той е истински манипулатор, след като прави необосновани обяснение по въпроса за училище „ Митрополит Константин” за който ще търся сметка и отговорност. Манипулацията на прокурора Николай Лалов по отношение на „Учителските колонии”, който са били „върнати” не са били обект на моята защитна реч. Аз съм обяснявал за „Учителските колонии” в местността Леденика, който са заграбвани от народния депутат Николай Коцев създаващ прецедент да се гони домакина, чрез служителите на хижа „Леденика”. Ето за тези престъпления съм писал в окръжна прокуратура и нямам отговори въпреки, че съм викан за обяснение в Областното МВР. ПАК ДА ОБЯСНЯ НА ОКРЪЖНИЯ ПРОКУРОР НИКОЛАЙ ЛАЛОВ, ЧЕ АЗ АТАКУВАМ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ИЗВЪРШЕНО ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА ПО ЧЛЕН 50 АЛ. 5 ОТ ИЗБИРАТЕЛНИЯ ЗАКОН, КЪДЕТО ЯСНО И ТОЧНО Е КАЗАНО КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ. ИЗБОРНИЯТ РЕЗУЛТАТ Е СЪЩО ЕДНА МАНИПУЛАЦИЯ ТАКА КАКТО СЪМ МУ ДАЛ ДОКУМЕНТ ОТ ПЛАТЕНАТА АГИТАЦИЯ ЗА ИЗБОРИ В СЕЛО БОРОВАН. ЖАЛБА – ПРОТЕСТ СРЕЩУ ДИСКРИМИНАЦИЯ И ПОЛИТИЧЕСКО ПРЕСЛЕДВАНЕ ПО АДМ. ДЕЛО 580 / 2009 РЕШЕНИЕ № 33 – „В ИМЕТО НА НАРОДА” Граждани Върховни Административни Съдии на Република България, Протестирам срещу това решение на Административен Съд Враца, което постановява избора за кмет на град Враца д-р Костадин Шахов. Съдът не се е съобразил с изложените от мен аргументи в представените от мен веществени доказателства, който бяха приети. Във вестниците и копия от вестниците съм представил длъжностните лица на България от Областна управа начело с областен управител Пепа Владимирова, зам. Управител и администрация, зам. Кмет на Враца и администрация, както и осем / 8 / министри и един зам. Министър, който са участвали в ПРЕДИЗБОРНА ПРОПАГАНДА. Българският изборен закон забранява това действие. При тази ситуация изборите са манипулирани още от началото и това трябва да се запише в най новата историята на България – ЧЕ ЗАКОНИТЕ НЕ СЕ СПАЗВАТ от Министри и „вся осталная сволоч”, както се казва от народа. Те не са по-високо от Българският закон. ЩОМ КАТО БЪЛГАРСКИЯТ СЪД, ПРОКУРОР И ДРУГИ СЕ ПОСТАВЯТ В УСЛУГА НА УПРАВНИЦИТЕ, ЗА ДА ЗАЩИТАВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА НОВАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА БИВШИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОГРАБИЛИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ ЗАЧИТАТ БЪЛГАРСКИЯТ ЗАКОН И НЕ РАЗБИРАТ СМИСЪЛА НА БЪЛГАРСКИЯТ ЗАКОН – ТО ТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ И НЕГОДЯЙ – УБИИЦИ НА БЪЛГАРИЯ. Съдията докладчик Жанета Миланова приема веществените доказателства – ВЕСТНИЦИ, а ми отказва да призове длъжностните лица осем / 8 / министри, който желая да пристигнат и в съдебно заседание да потвърдят цитираните от тях изречения, който са посочени във вестниците. По този начин ще се утвърди законността за която адвокатката Ирена Иванова пледира но НЕ НАСТОЯВА да се извърши тази законова процедура. Съдийката приема документите, но не желае да призове в съдебно заседание тези лица и по този начин създава прецедент в СЪСТЕЗАТЕЛНОТО НАЧАЛО. Този факт е добре обмислена авантюра, за да се постанови това престъпно решение срещу Българския избирателен закон. НИЕ ВСИЧКИ СМЕ СЕ СЪБРАЛИ ДА ЗАЩИТАВАМЕ ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, НО СЕ ОКАЗВА, ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ СЪД СЛУЖИ НА ОПРЕДЕЛЕНА ПРЕСТЪПНИЧЕСКА СГАН В ЛИЦЕТО НА НАСТОЯЩЕТО ПРАВИТЕЛСТО И ПОДВЛАСТИНТЕ СТРУКТУРИ ОТ ОБЛАСТНО И КМЕТСКО РЪКОВОДСТВО – ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Аз съм изисквал от съда да се произнесе и по един друг въпрос, където трябва да се покажат сумите с който са били удостоени кандидат кметовете при техните подаръци, който в случая са МИНИСТЕРСКИЯ ПОДАРЪК НА МИНИСТЪРА НА МВР ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, в обявената от него подарък пиеса от Софийски театър представена в заключителния ден на изборите от 13 ноември 2009 в кметството на Враца. Аз съм съобщил в съдебното заседание да се даде отговор – КОЙ ПЛАТИ БИЗНЕС ВЕЧЕРНАТА ЗАКУСКА в присъствието на финансовия министър Симеон Дянков, като сам министър председателя Бойко Борисов заяви, че той черпел с собствено ръчно направено кафе. Престъплението на съдия Жанета Малинова се изразява с написаното в РЕШЕНИЕ № 33 – Цитирам : - „Съдът намира този довод за неоснователен и недоказан ... Същите не са писмени доказателство по смисъла на чл. 178, 179, 180 от Гражданското процесуалния кодекс /ГПК/ и следователно няма обвързваща за съда доказателствена сила.” АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪД ВРАЦА МИ Е ОТНЕЛ ПРАВОТО ДА ПРИЗОВА ОСЕМ /8/ МИНИСТРИ, КОЙТО СА АГИТИРАЛИ ЗА ПАРТИИНИЯ ИМ КАДИДАТ ОТ „ГЕРБ”, КАКТО И ДА СЕ ПРИЗОВАТ ДРУГИТЕ ДАРЖАВНИ – ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА, С КОЕТО Е НАРУШИЛ ЗАКОНА КАТО МЕ Е ЛИШИЛ ОТ ТОВА ПРАВО. СЕГА В РЕШЕНИЕ № 33 ВИЖДАМЕ СЪДИЯТА ПРОТИВНО НА ДЕЙСТВИЕТО СИ ДА ЦИТИРА ЗАКОНА В ТОЧКИ - Същите не са писмени доказателство по смисъла на чл. 178, 179, 180. ТОВА СЕ НАРИЧА НАГЛОСТ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. Аз желая от Върховния Административен Съд на България да отхвърли некомпетентното решение на Административен Съд Враца, като позор за Българския Съд в името и защитата на Българския закон, така както окръжния прокурор Никола Чолаков е защитил закона в 1899. Стефан д-р Д. Чолаков – 21.12.2009 - Враца

 • СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ВРАЦА - 16:39, 19 дек.

  ПРОТЕСТ И СОЛИДАРНОСТ СЪС ЗАЩИТНИЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ХИМН ! КОГАТО СЕ СВИРИ БЪЛГАРСКИЯ ХИМН ТРЯБВА ДА СЕ СТАНЕ НА КРАКА НЕ ЗАВИСИМО КАК Е ПОДАДЕН И ОТ КОГО Е ПОДАДЕН СИГНАЛЪТ ! ПРЕСТЪПНОТО РЪКОВОДСТВО НА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БУРГАСКИЯ МЕСТЕН ПАРЛАМЕНТ ИЗВЪРШИ ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КАТО ОБВИНИ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ, ОБЩИНАР ОТ БУРГАС, ЧЕ Е ПУСНАЛ МАГНИТОФОН С ХИМНА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. ЗА ТАЗИ ПАТРИОТИЧНА ПОСТЪПКА - ПРЕСТЪПНИЧКАТА ОБЩИНСКИ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА МЕСТНИЯ ПАРЛАМЕНТ Е ИЗВИКАЛА ПОЛИЦИЯ СЛЕД КАТО Е РАЗТУРИЛА СЕСИЯТА НА МЕСТНОТО УПРАВЛЕНИЕ, А ПОЛИЦЕЙСКИ СЛУЖИТЕЛИ СА ИЗВЕЛИ ОТ ЗАЛАТА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ. ПРЕСТЪПНИЦИТЕ РОДО-ОТСТЪПНИЦИ ПОКЛОНИЦИ НА ЧУЖДИТЕ ЮДО-ИСКАРИОТСКИ РИТУАЛИ НА КРЪВОПИИСТВО ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ ГОВОРИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, НОСИ СЕ ТРИКОЛЬОР - БЕЛО, ЗЕЛЕНО, ЧЕРВЕНО И СЕ ПЕЕ НАЦИОНАЛНИЯ ХИМН, КОЙТО СЕГА Е "МИЛА РОДИНО" КОЯТО ПРЕДАТЕЛСКА МАЙМУНА НЕ ЖЕЛАЕ ДА СПАЗВА РИТУАЛИТЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕНА ОТ ДЪРЖАВНИЧЕСКИ ПОСТ ! СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ "ШУМИ МЪРИЦА ОКРЪВАВЕНА, ПЛАЧЕ ВДОВИЦА, ЛЮТО РАНЕНА ! . БЪЛГАРИО МИЛА ЗЕМЯ НА ГЕРОЙ НЕСПИРЕН И МОЩЕН Е ТВОЯ ВЪЗХОД ! . МИЛА РОДИНО, ТИ СИ ЗЕМЕН РАЙ ТВОЙТА ХУБОСТ, ТВОЙТА ПРЕЛЕСТ ЗА ТЕБ НЯМАТ КРАЙ РОДИНО МИЛА, РОДИНО ......" ПОКЛОН ПРЕД ЗАГИНАЛИТЕ ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ СЛЕДВАЛИ ХИМНА НА БЪЛГАРИЯ ! http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=bg_roman 19 ДЕКЕМВРИ 2009 ВРАЦА

 • СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ВРАЦА - 16:36, 19 дек.

  КОЛЕГАТА ФИЗКУЛТУРНИК ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗБРАН В МОИТЕ ОЧИ ЗА ПРЪВ МЪЖ НА ГОДИНАТА КАТО ПОЛИТИК ! ТОЙ ЗА МЕН Е ПРЪВ МРЪСНИК ! ПРИСТИГНА ВЪВ ВРАЦА, ЗА ДА АГИТИРА ИЗБОРА още още НА ПАРТИИНИЯ МУ ЧЛЕН Д-Р КОСТАДИН ШАХОВ И ПО ТОЗИ НАЧИН НАРУШИ ИЗБОРНИЯ ЗАКОН ЧЛЕН 50 АЛ.5 КЪДЕТО Е КАЗАНО, ЧЕ ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА - УПРАВНИЦИ В БЪЛГАРИЯ НЯМАТ ПРАВО ДА АГИТИРАТ В ИЗБОРИТЕ. ТОЙ ОБЩЕСТВЕНО АГИТИРА ВЪВ ВРАЦА В КМЕТСТВОТО, КАТО ПОДАРИЛ ЕДНА СОФИЯНСКА ПИЕСА ПО ТОЗИ СЛУЧАЙ ГОВОРЕЙКИ НА СЦЕНАТА, А ЗАД НЕГО СТОЕШЕ ПЛАКАТА НА ДОКТОРА И БЛА, БЛА, БЛА. ТОВА СЕ КАЗВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО БЪЛГАРСКИЯТ ЗАКОН. СЛЕД ТОВА ТОЙ МАХНА ЕДИН ПРЕСТЪПНИК УПРАВНИК НА РУ-МВР ВРАЦА ДАНАИЛ .... ПРЕСТЪПНИЧЕСКИ И ПОСТАВИ СТАРИЯ ПРЕСТЪПНИК ВАСКО ВАСИЛЕВ, КОЙТО БЕШЕ НАРЕДИЛ НА ПОЛИЦЕЙСКИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ДА ДУХАТ ДРЕГЕРА, ЗА ДА СПАСИЛИ ПИЯНИЯ СЪДИЯ КАРАЛ ЛЕКА КОЛА И ПЛАШЕЛ ПОЛИЦАЙТЕ С НАЧАЛНИКА В. ВАСИЛЕВ. ТОВА СЕ НАРИЧА ПАРТИИНО-ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ ! СЛЕД ТОВА ДА НАПОМНЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЧИТАТЕЛИ, ЧЕ ТОЗИ НАРОДЕН МИЛИ-ПОЛИЦАЙСКИ МИНИСТЪР ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, ЧЕ С НИЩО НЕ МИ Е ПОМОГНАЛ НА МЕН, ЗАЩОТО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ СА МИ РАЗБИЛИ КЪЩАТА НА ЛОЗЕ, ВЕРОЯТНО ЗА ДА МИ НАПОМНЯТ НЕЩО, ЧЕ ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ МОГАТ ДА УРЕДЯТ ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ЗА ДА МИ ПРЪДНАТ НА КУРА .... ПРАВЕЙКИ ДЪРЖАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СПЕЦИАЛНО НАРЕЖДАНЕ ! ТОВА МИНИСТЪРО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, РАЗБИРА ЛИ ГО, ЗАЩОТО СЕ Е УЧИЛ ЗА ФИЗИЧЕСКА КУЛТУРА И МИ Е КОЛЕГА ДЕТО ТРЯБВА ДА СЪБЛЮДАВА СПОРТНИТЕ ЗАКОНИ И ЕТИКА НА ОБЩУВАНЕ ! КАЗАХ МУ НА ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК В ДЕНЯ НА АГИТАЦИЯТА МУ ВЪВ ВРАЦА, ЧЕ В ШВЕЦИЯ ИМА 25000 ПОЛИЦЕЙ, А В БЪЛГАРИЯ ИМА 65000 И ТОЗИ МНОГО-ПЛАСТОВ МНОГО-ЗНАЙКОВЕЦ МИ КАЗА, ЧЕ НЕ Е ТАКА ! СЕГА ДА ГО ПОПИТАМ, КАК МИ Е ПОМОГНАЛ ТОЙ И ДРУГИТЕ, КМЕТО Н ВРАЦА Д-Р К . ШАХОВ ДЕТО ГО ИЗБРАХА, ПОЛИЦЕЙСКИЯ НАЧАЛНИК В. ВАСЕЛЕВ ДЕТО ГО ВЪРНАХА НА РАБОТА И ПРОКУРАТУРА. ТЕ КОЛЕКТИВНО ЛИ ОРГАНИЗИРАТ РАЗБИВАНЕТО НА ИМОТА МИ ВЪВ ВРАЦА ПО ЗАКОН - ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ Е НЕПРИКОСНОВЕНА ? БЛАГОДАРЯ ЗА ИЗБОРА НА ДРУГАРЯТ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, ЗА ДА СЕ НАРЕДЯ ДО НЕГО КАТО КОЛЕГА ФИЗКУЛТУРНИК, НО НЕ ПРЕСТЪПНИК ! АЗ КОГАТО СЪМ СЕ БОРИЛ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ, ТОЗИ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, КАКТО И БОЙКО БОРИСОВ, СА СЕ ЛОВИЛИ ЗА ПАТКИТЕ .... СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ 19 ДЕКЕМВРИ 2009 ВРАЦА -

 • STEFAN D-R D TCHOLAKOV-VRAZA - 16:34, 19 дек.

  ВЪЗПОМЕНАНИЕ ЗА ЕДУАРД ГЕНОВ Българската Национал Радикална Партия изказва дълбок поклон по повод Смъртта на политическия борец и изгнаник Едуард Генов – БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТ РОДОЛЮБЕЦ – съратник и последовател на Илия Минев и заедно с други политически затворници създали и утвърждавали НЗДПЧ със седалище град Септември – 1988 година. - ВЪЗПОМЕНАНИЕ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА ЕДУАРД ГЕНОВ. Едуард Генов и студенти са разпространили позиви срещу навлизането на братските социалистически армии в Чехословакия на 20 август 1968 г. НЕКА СЕ ПОКЛОНИМ ЗА ТОЗИ ЖЕСТ НАПРАВЕН ОТ БЪЛГАРСКИТЕ СТУДЕНТИ – БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ В 1968 ГОДИНА. САМО ТОЗИ ЖЕСТ – ПРОТЕСТЪТ, ЗА КОЙТО МНОГО МАЛКО ХОРА ЗНАЕХА ОТ ТОВА ВРЕМЕ В БЪЛГАРИЯ Е ДОСТАТЪЧНО ДА СЕ ЗАПОМНИ ДЕЛОТО НА ЕДУАРД ГЕНОВ И ДРУГАРИ, НЕЗАВИСИМО ЧЕ СЛЕД ТОВА МОЖЕ ДА СА СЕ ПРЕДАЛИ НА ТОГАВАШНИЯ НАТИСК СЪЗДАДЕН СРЕЩУ ТЯХ. ТОВА Е ИСТОРИЯ НА ВРЕМЕТО. СЕГА В НАЙ-НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ НИЕ НЯМАМЕ ПОДОБНО РЕАГИРАНЕ ОТ БЪЛГАРСКОТО СТУДЕНСТВО И ГРАЖДАНСТВО ДА ПРОТЕСТИРА ПО ПОВОД ИЗПРАЩАНЕТО НА БЪЛГАРСКИ ВОЙСКИ В ИРАК, АВГАНИСТАН, КАТО ПУШЕЧНО МЕСО. ВЧЕРА СЕ ЧЕСТВАШЕ ТРАУРНО ВЪЗПОМЕНАНИЕ НА ЖЕРТВИТЕ ОТ ИРАК НАПРАВЕНО ОТ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО, А НИМА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОКЛОНЯТ И НА ЖЕРТВИЕТА ОТ 1968 ГОДИНА ? БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, ПРАВИТЕЛСТВО И ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ ЗАЩИТАВАТ ПРЕСТЪПНИТЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА САЩ И ПО ТОЗИ НАЧИН ТЕ СТАВАТ УБИИЦИ, КАТО УБИВАТ ГРАЖДАНИ В ТЕЗИ СТРАНИ. БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ, ПРАВИТЕЛСТВО ПРЕЗИДЕНТ СА СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, ЗАЩОТО ТЕ ГО ОГРАБВАТ ДА МИЗЕРУВА В ИМЕТО НА ЧУЖДИ САЩ – ЮДО ИСКАРИОТСКИ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ. Възпоменание във вестник „Медиапол”. - http://www.mediapool.bg/show/?storyid=159980&srcpos=14 - През септември 1968 г., непосредствено след инвазията в Чехословакия, Едуард Генов, тогава студент по археология, започва заедно с колегите си Александър Димитров и Валентин Радев разяснителна кампания срещу съветската инвазия и до края на месеца тримата успяват да разпространят над 200 позиви със съдържанието "Вън войските на марионетката Живков от ЧССР!” - Писмо – разказ на Георги Кулев от Варна, политически затворник от Старозагорския затвор - http://www.omda.bg/arhiv/rumyana_uzunova/rumyana_G_kulev.html - В Наказателното отделение на Старозагорския затвор Едуард Генов бе намерил едно току-що излюпено врабченце. Той го прибра при себе си в килията и започна да го храни с храната, с която разполагаше. Това врабченце растеше от ден на ден и се привърза към него, и не слизаше от рамото му, защото не можеше да хвърчи. Един ден един от надзирателите забеляза, че той полага грижи за това врабченце и тогава го спря до входната решетка на затвора и му каза: „Едуард, остави това врабче навън!” Той му каза: „Добре де, какво ви пречи това врабченце?” Надзирателят хвана врабчето и го блъсна в стената на затвора. Едуард Генов не отговори нищо на надзирателя, а заплака и седмици наред той плачеше за това птиче. И ако в момента той е забравил за тази случка и се намери някой, който да му напомни за това, то аз съм сигурен, че той отново ще заплаче. - ЕДУАРД ГЕНОВ Е ИЗГОНЕН ОТ БЪЛГАРИЯ НА 19 ОКТОМВРИ 1988 ГОДИНА. На този ден той трябваше да се срещне в посолството на САЩ в София с представителя Ричард Шифтър, който обикаляше страните в Европа. Същият този ден, Аз влезнах в посолството на САЩ, за да представя своя собствена концепция по въпрос с преследването на политическите затворници включително и СРЕЩУ мен без обаче да съм знаел в онези времена за тази борба на НЗДПЧ - ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ИЗГОНВАНЕТО НА ЕДУАРД ГЕНОВ ОТ БЪЛГАРИЯ НА ЗАПАД МОГА ДА СПОДЕЛЯ НЯКОЙ МИСЛИ. ЦИТИРАМ - През октомври 1988 г. Едуард Генов получава 3-4 дни, за да напусне България със семейството си. Трогателна е раздялата, описана с приятели, въпреки забраната на Държавна сигурност. Едуард Генов е експулсиран в Австрия, където остава няколко дни, преди да замине за САЩ. - ТУКА ИМА НЕЩО ТРОГАТЕЛНО В ТЕЗИ РЕДОВЕ ОПИСАНИ В РАЗДЯЛАТА С ПРИЯТЕЛИ. ДАЛИ Е ИСТИНА ИЛИ НЕ ТРУДНО МИ Е ДА КАЖА, НО ГАНЧО САВОВ В ТЕЗИ ВРЕМЕНА ОПИСВА СРЕЩИ С ЕДУАРД ГЕНОВ ПРЕДИ ДА НАПУСНЕ БЪЛГАРИЯ. ТРЯБВА ДА НАПОМНЯ, ЧЕ ТАЗИ СРЕЩА Е ОПИСАНА ОТ ГАНЧО САВОВ В КНИГАТА СИ „КАПАН ЗА КОНТРИ” И ТАМ ТОЙ САМИЯ Е ПАДНАЛ В КАПАНА, ЗАЩОТО ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ИЗВАДИ ЗА НЕГО ДОКУМЕНТАЦИЯ, ЧЕ ТОЙ Е СЛУЖЕЛ НА НЯКОЛКО УПРАВЛЕНИЕ НА НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ. ТОЙ Е ЕДИН ОТ ПРЕДАТЕЛИТЕ НА НДЗПЧ И УБИИСТВОТО НА ПЕТЪР СТЕФАНОВ. Размислите ми около политическите затворници в Затворът Стара затвора съм описал в книгата „AНАТОМИЯ НА ПОЛИТИЧЕСКОТО УБИИСТВО НА Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ - поместена в моята Интернет страница http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=bg_roman ТРЯБВА ДА ИЗУЧАВАМЕ МИНАЛОТО, ЗА ДА ИМАМЕ ДОСТОЙНО БЪДЕЩЕ. ЕТО ПО ТОЗИ НАЧИН МОЖЕ ДА СЕ ПОКЛОНИМ НА ЖИВОТА И ДЕЛОТО НА ЕДУАРД ГЕНОВ – ТОЙ БЕШЕ ЧАСТ ОТ СВОБОДОЛЮБИЕТО БЪЛГАРСКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА УВАЖАВАМЕ. За БНРП изразител. Стефан д-р Д Чолаков 19 декември 2009-12-19 Враца

 • STEFAN D-R D TCHOLAKOV-VRAZA - 16:28, 19 дек.

  JAG HAR SYMPATI TILL DROTNINGEN MARGARETA DEN II-A. http://paper.standartnews.com/forums/index.php?action=1&topic=2 MIN LILLE "BROR" BULGARISK STATSMININSTER BOIKO BORISOV GÖRDE FELL PÅ PROTOKOLL NÄR MAN TITTA PÅ BILDEN SOM VISADE I TIDNINGEN "STANDART" [img]http://paper.standartnews.com/images/leading_pics/leading_2862_bg.jpg[/img] http://paper.standartnews.com/images/leading_pics/leading_2862_bg.jpg FELLET ÄR ATT HAN MÅSTE PUSSA DROTNINGEN HAND SOM KVINNA OCH SOM STATSCHEF DENEMARK ! HAM MÅSTE VISA ETT ANAT RESPEKT SOM STATSMINISTER ! SÅ MENAR JAG ! MED VÄNLIG HÄLSNING ! STEFAN D-R D TCHOLAKOV 19 DECEMBER 2009 VRAZA

 • бай Милан - 18:43, 27 ноем.

  Тоя човек май не си взема редовно хапчетата?!?

Напиши коментар

Коментари