понеделник, 26 април 2010, 19:27 ч.

Колкото повече, толкова повече

„Мисия Лондон” бута рекорд след рекорд

BNews.bg

„Мисия Лондон” бута рекорд след рекорд

Българската лента "Мисия Лондон" чупи рекорди втора поредна седмица. С уникалните 55 224 зрители тя бие всички филми в съвременната БГ киноистория.

„Мисия Лондон" за втори пореден уикенд разби рекордите по посещаемост в киносалоните в България - не само сред българските, но и сред чуждите продукции. С 55 224 зрители през втория уикенд филмът е челник в съвременната бг киноистория. За първи път приходът от 2-рия уикенд на продукцията е по-висок с 20% от този на първия, а приходите от продажба на билети от 16 април до момента са 1 050 066 лева.

Лентата продължава да води пред „Аватар" за първите 10 дни от разпространението - 142 833 срещу 130 770 зрители за „Аватар".

Филмът предизвика интереса на списание Variety. Mission' leads Bulgarian box office е заглавието на статията, която Джон Надлер написа за феномена „Мисия Лондон" за едно от най-известните в света списания  за кино.

Кинопродукцията ще бъде представен на търговски прожекции пред разпространители и търговци в рамките на филмовия маркет на започващия на 13 май фестивал  в Кан.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • коце - 11:18, 09 май

    nice,a?

  • извънземно - 23:10, 02 май

    коцето калки = the best

Напиши коментар

Коментари