четвъртък, 27 май 2010, 16:07 ч.

Четем повече

Влизаме на пролетния базар на книгата без пари

BNews.bg

Влизаме на пролетния базар на книгата без пари

Явно хората в България са се върнали към лоното на книгата. Тазгодишният "Пролетен базар на книгата" е най-посещаваният до момента и се купуват много повече книги. Фактът, че този път входът е безплатен, вероятно се отразил на повишения интерес.

Настоящото издание на "Пролетния базар на книгата" е най-посещаваното досега.

Жестът на Асоциация "Българска книга" - свободният достъп без входен билет, е привлякъл повече посетители от всеки друг път.

Издателите споделят също, че тази година любителите на четенето купуват повече книги.

Причината се крие в изключително привлекателните отстъпки, които позволяват на книгоманите да си тръгнат от изложението с повече интересни заглавия. "Пролетният базар на книгата" ще продължи до 30 май. Царството на книгите в момента се намира на третия етаж в НДК.

В оставащите дни посетителите могат да се посветят и на събитията от културната програма на базара, които ще се състоят на Мраморното фоайе.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари