петък, 15 април 2011, 13:18 ч.

На тепиха

Нинова вика Бойко да се разберат кат мъже

BNews.bg

Нинова вика Бойко да се разберат кат мъже

„Това не е футболното игрище в Банкя, дето докато с едната ръка ритате мач, с другата ядете филия с мас”, каза Нинова на премиера. "Не виждам никакво основание да се подигравате на бедното ми детство", отвърна й той.

Премиерът Бойко Борисов и соцдепутатката Корнелия Нинова не пропуснаха и днешния парламентарен контрол, за да си отправят хапливи реплики.

„Що не излезете отвън да се разберем кат мъже, да се върнем и да започнем да работим сериозно.”!

Този призив отправи депутатката на Станишев към министър-председателя. Тя припомни, че преди време именно Борисов й се обадил с такава оферта. Тогава обаче тя не реагирала, затова сега му отправяла контрапредложението.

Корнелия Нинова хвърли ръкавицата на премиера след като той й подхвърли от трибуната на парламента, че трябва да е благодарна на мнозинството задето приело строги наказания за собственици на кучета, ухапали хора.
Преди дни самата Нинова се оказа жертва на хапливо куче.

„Благодаря ви, че сте загрижен за моето здраве, очевидно и кучетата в България озверяха от глад освен хората”

каза депутатката. От трибуната на Народното събрание тя обърна внимание на Борисов, че се намира в парламентарна република. „Това не е футболното игрище в Банкя, дето докато с едната ръка ритате мач, с другата ядете филия с мас”, припомни му Нинова. Депутатката го призова да престане да принизява парламента и дори заяви, че Народното събрание има най-нисък рейтинг и заради него.

По-късно в кулоарите на парламента премиерът на скри, че е ял филии с мас, ритал е със скъсани гуменки и е израснал по най-бедния начин.

„Не виждам никакво основание г-жа Нинова да се подиграва на бедното ми детство”

каза той. В същото време, припомни Борисов, бащата на Сергей Станишев е обяснявал, че живеем в най-доброто общество.

По време на парламентарния контрол премиерът все пак обясни, че в момента, в рамките на  Националния съвет за тристранно сътрудничество

се подготвя договарянето на препоръчителен ръст на работните заплати в частния сектор


на базата на повишаването производителността на труда, отчитане на инфлацията и др.

В рамките на проведената пенсионна реформа се запазват нивата на пенсиите, като се води диалог за тяхното актуализиране, в зависимост от наличието на фискални средства, каза още премиерът.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Разгневен - 09:54, 03 май

  Е на това му се вика прост народ! Тия унищожиха държавата и пак има кой да гласува за тях! На 1-ви май направиха митинг и сетете се кои хора бяха събрали на него! Такива дето се падат по двама на един работещ човек, а до 5-6 години ще станат по 2,5. Комунистите им били вдигнали пенсиите, а Бойко ги бил замръзил. Еми разбира се, че ще вдигнат пенсиите, това си беше част от предизборната им кампания. Още повече, че няма да ги дават те тези пари, да му мисли следващото правителство. За всичките тези години демокрация, всяко правителство управляваше държавата на принципа "След нас потоп"! Фактът, че нито едно правителство не е спечелило втори мандат е достатъчно показателен. Всяко едно управление до момента завършва с наказателен вот. Сега какво се получава, много хора плюят правителството на Бойко, но лично аз за първи път от сума години насам виждам, че нещо се прави за тази държава и за хората в нея. Опозицията яко плюе, защото явно Бойко им е секнал схемите за финансиране. Другото, което е по-притеснително обаче е, че всички партии са се обединили срещу него. Това може да значи само едно, всички са комбина. От БЪКЪПЪ на БЪСЪПЪ на СЪДЪСЪ на БЪЗЪНЪСЪ на ДЪПЪСЪ на НЪДЪСЪВЪ, на това му се вика изкуствено създадена опозиция. Няма социалисти, демократи и каквито щете ги наречете там! Всички са рожби на БКП. Огледайте се около себе си и вижте какво се случва, младите и кадърни хора се изнесоха от страната. Отиват да учат в чужбина и не се връщат повече, а тези, които остават тука пълнят криминалните хроники. Дай им чалга, пиене, смъркане и побоища. В Студентски град се колят като прасета, е това ли е бъдещето. БОЖЕ ОПАЗИ!!!!

 • Мастъра - 09:04, 03 май

  Тая е като бесно куче! Я каква е яка! Не страда от недохранване, като повечето от избирателите си. Бойко какво им се чуди на тия не знам, ако съм на негово място на момента ще обявя военно положение и ще ги набутам всичките в дрънголника!

 • бясно куче - 13:59, 18 апр.

  Аз само я ухапах,то другото си и е по рождение и убеждение-Затуй така жестоко жилищ в пледсмъртен ужас може би.

 • Киро - 09:12, 18 апр.

  Слава Богу,овчарката е ваксинирана няма опасност за живота на кучето!

 • НЕД - 08:20, 17 апр.

  Пред нас се разигравва един цирк, подобен на този които гледаме 20 години. В същото време комунистическата мафия е непокътната, съдебната и система е в разцвет и раздава правосъдие за бедни и за богати, светите отци неопределени - на Бога ли служат или на мамона служат, нащите ,,славянски братя, освободители от турско, от фашистко, от всичко духовно",пияните мужици се разпореждат в тази изстрадала от комуннизма държавица, като в тяхна губерния. От това което се вижда, този червен цирк ще продължи поне още 20 години. Та на въпроса- кога ще влезнем в шенген ?

 • МНМ - 16:49, 16 апр.

  Народа е казал "Гузен негонен бяга" къде пък Бат'Бойко съзря в репликата „Това не е футболното игрище в Банкя, дето докато с едната ръка ритате мач, с другата ядете филия с мас” че Нинова се габарка с бедното му детство повече ми прилича на бъзикане със селския( народен) манталитет на Борисов.

 • Новият - 11:00, 16 апр.

  И преди съм си мислел, че БСП се превърна от партия защитник на обикновените, бедните Българи, в партия на олигарсите и защитник на техните интереси!След това, което направи Нинова вече съм убеден в това! Да се подиграваш за това, че някой някога е бил бедняк е повече от показателно за тази фалшива партия! Обикновените хора така и не разбраха, че гласувайки за БСП гласуват за интересите на олигарсите в България! А сега да видя платените драскачи от БСП по форумите.

 • КАРУЦАРЯ - 01:39, 16 апр.

  ЗАХАПАЛИЯТ "КУР НЕЛИ Я" ПЕС Я Е ПОБЪРКАЛ! ГОРКОТО ЖИВОТИНЧЕ - МИСЛЕЛО СИ, ЧЕ Е БЯСНО, А КУР НЕЛКАТА БИЛА ПО-БЯСНА ОТ ПСЕТО! АРЕ ВЕ, ТИА ОТ ПАРЛАМЕНТО СА ПО-ЦИНИЧНИ ОТ МЕНЯ КАРУЦАРЯ?! КВО СИ МИСЛЪТ, ЧЕ НЕМА ДА ТРОПАМ С КАРУЦАТА ПА ПАВЕТО? БА! ША ГИ ТЪРПА ДО НЕКОЙ ДЕ ОЩЯ, ХА=А=АА! МАМИЦАТА ИМ ЧЕРВЕНОГЪЗА ХА-АА-АААА!

 • Бабугер - 23:12, 15 апр.

  То мас да ядеш не е зле виж друго е да маеш по цел ден "циганска баница"(филия намазана с олио и посипата с червен попер)та не е зле такова детство само момента с цитирам "Това не е футболното игрище в Банкя, дето докато с едната ръка ритате мач...." то нема как да титнеш с ръката освен ако не ми маймуна те са с 4 крака демек двете ръце де факто се явяват и крака.

 • ХАПАЧ - 22:47, 15 апр.

  НА ТАЯ МАЙ КУЧЕТО Е Я ЗАХАПАЛО ПО ЧЛЕНЧЕТО?!

Напиши коментар

Коментари